Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

iluzija

evo su oni znanstvenici opet nekog vraga otkrili. ovog puta su se pozabavili životom. da, da, tako san i ja bija u čudilu kad san to pročita, ži-vo-tom. e, a nije to mala stvar otkrit tajne života. evo svi ovi pusti ijada godina nastoje proniknit u tajnu života pa su shodno tome smislili razne teze i hipoteze kako bi opravdali svoja razmišljanja, al razmišljanja ka i svaka druga, drže vodu dok majstori odu. no ovog puta su se ovi koristili najnovijim tehnološkim dostignućima i otkrili da je život iluzija. da, da, i-lu-zi-ja.

naime oni su ostavili jedan slobodan atom helija u, kako oni to zovu suspendiranom stanju, te ustanovili da se oti atom helija kreće utom stanju pravolinijski ako na njega nema nekih vanjskih utjecaja. onda su mu upalili svitlo, da, da, svitlo i zaključili da to svitlo na njega djeluje tako da oti atom helija pod utjecjem svitla minja svoj pravac kretanja odnosno putanju. e sad, nisu precizirali sa koje strane su mu upalili svitlo, live ili desne i da li se on maka o' svitla ili se primaka ka svitlu. no u svakom slučaju svitlo na njega djeluje.

aj, dobro šta su zaključili da svitlo djeluje na atom helija, al kako su zaključili da to stvara iluziju života, e to mi nikako nije bilo jasno? onda san sta i počeja mislit. ka prvo, oti znanstvenici su siguro neki puno obrazovani ljudi, ako su toliko obrazovani onda sigurno i znaju više nego ja. dakle, ako je meni poznato da se srednji vijek naziva 'mračnim' očito su i oni zaključili kako u to vrime nije bilo puno svitla. nadalje, tesla je osvitlija cilu zemaljsku kuglu a evidentno je da tamo di ima više svitla ljudi bolje žive. onda opet eto ti oni suncokreti, i oni se okreću za suncem odnosno za izvorom svitla, po noći klonu, a ujutro ope dignu glave.

to san nekako i skužija al' tek tad nisam ništa razumija. ako je tako, a očito je da je, zašto smo mi onda u kurcu sad kad su nan upalili svitlo? to mi nikako nije bilo jasno. razumin da smo u doba mraka imali redukcije struje pa nismo imali puno svitla za ić naprid, al zašto sad ne idemo naprid kad nan je svitlo upaljeno non-stop? onda san doša do zaključka da mora bit da je to svitlo šta su ga upalili bilo toliko jako da je svit oslipija, ja doduše nisan jer san bija daleko od izvora pa mi je svitlilo ka žarulja od 25W, al kako to da nisu oslipili svi!? onda mi je sinilo da su neki bili obavješteni o jačini tog svitla i uzeli očale za varenje kad se upalilo, ka i oni šta su prisustvovali testiranju atomske bombe, poslin i' nisu skidali pa sad više niti ne vide oko sebe, a oni šta su bili ka npr. u istri i međimurju nisu oslipili jer su bili na primjerenoj udaljenosti.

nikako mi to nije išlo u glavu kake to veze ima sa iluzijom života dok mi se nije upalila žaruljica. hollywood!!! jebate ćuk, pa daaaaa!!! oni pod svjetlom reflektora stvaraju iluziju života!!! a jebate šta san pametan rofl

Post je objavljen 08.12.2016. u 17:12 sati.