Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

OBJEKTI U VRBOVCU ČEKAJU VLASNIKA I NAMJENU!


OBJEKTI BEZ NAMJENE - NAJVEROJATNIJE DRŽAVNI!


S obzirom na to da sam već u nekoliko navrata objavila fotografije objekata koji stoje bez namjene, neki su devastirani, s nekima se samovoljno postupa, što predpostavlja da ti objekti nisu privatno vlasništvo, već su najvjerojatnije u vlasništvu države, ponovo objavljujem fotografije objekata na jednoj lokaciji - s pretpostavkom da su državni. Objekti nisu namjerno devastirani a locirani su u gradu Vrbovcu
U Vrbovcu kada se s željezničkog kolodvora krene cestom prema istoku, objekti prije Karitasovih domova za stare osobe, su objekti koji se mogu vidjeti na slijedeće dvije fotografije.Ti su objekti uz cestu, a i objekti koji se vide na fotki u pozadini pripadaju tom kompleksu. Očito je da su objekti imali poljoprivrednu namjenu . Na prvoj fotografiji vidljiva je plava ploča koja još uvijek stoji na zidu s natpisom Mješaona hrane. Objekti nisu devastirani namjerno, već je samo na njima vidljiva devastacija tijeka vremena. Ovi objekti su izvan upotrebe najmanje deset godina, a moždai više.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Preko ceste gornjeg kompleksa objekata je dobro očuvana zgrada, na kojoj stoji natpis PIK VRBOVEC Poljoprivredna prodavaonica. Ta zgrada ima mjoš jednu važnu kvalitetu, a ta je što je s druge strene uz nju željeznička pruga i na taj način može služiti brzom transportu roba.


Image and video hosting by TinyPic

Vjerojatno će dr. Goran Marić ministar državne imovine, kada utvrdi da su objekti zaista vlasništvo države, znati efikasno i profitabilno, ali i brzo staviti ih u funkciju. (Fotke i tekst m. zouhar zec)


Post je objavljen 06.12.2016. u 11:17 sati.