Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Prvo se zvala UDBA, potom SDS, SZUP, POA, SOA



Poslije velike hrvatske tragedije iza 1945. god., cijela Hrvatska je bila okupirana od partizana - UDBA-e i jugoslavenskih komunista. Tada je počelo ono najgore za Hrvate i Hrvatice; hapšenja, zatvaranja, mučenja, streljanja, vješanja, ubijanja, preslušavanja, pljačkanja, gonjenja na prisilne radove, itd.

UDBA je do danas samo "kameleon-s-ki" mijenjala svoju kožu. Nikada u hrvatskoj povijesti sljedbenici UBDA-ša nisu toliko obilato pomagali svoje naredbodavce kao što su to činili ovi zadnjih 25 godina. U svojoj knjizi “DJEVOJKA DRINA” fra. Gracijan Raspudića, taj istiniti roman pokazuje mjesto kraj Ljubuškoga u Hercegovini odakle je rođena moja mama DRINA PEZER - STOJKOVIĆ (1920-2002), i hajku koju su organizirali partizani protiv nje.

Moja majka je odležala 6 mjeseci partizanskog logora u Velikoj Pisanici (Bilogora) , i oduzimanje godinu dana građanskih prava. Partizani su je optužili za špijunažu. Djevojčicu, kćer Anđu staru 24 mjeseca mama je imala sa ustaškim časnikom, njih zajedno su ubili. A brata Antu Pezer, su zaklali noževima. Mamu su partizani iz kuće izbacili van u selu Lasovcu, i u nju naselili srpskog četnika. Još danas njegov unuk živi u maminoj kući...

Posjedujem partizansku presudu i pismo OZN-e od Josipa Manolića iz bjelovarske regije, gdje traže od OZN-e u Zagrebu, smrtnu kaznu za moju mamu Drinu. A za naplatu sudskih troškova uzeli su iz koca maminu svinju. Sve sam ovo napisao zato što se mnogi ondašnji “bogovi” danas ne srame svoje prošlosti. Svaki od njih bi htio ostati čist i pošten kod naroda. Čak ih je oduvijek podupirala Rimokatolička crkva i Vatikan.

Sinoć gledam u glavnom dnevniku i vijestima HRT-a1 kako u samoj špici tog dnevnika u 19,00 sati i terminu emitira se glavna vijest kako je izabran za novog predsjednika SDP-a Davor Bernardić, i novo tijelo odbora. I mislim se od tih sinova očevi su klali Hrvate, a sad njihova djeca vode Hrvatsku. I to državu u kojoj vlada siromaštvo, bijeda i nezaposlenost,..., iz koje zemlje masovno ljudi bježe...

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 04.12.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3449.


Post je objavljen 04.12.2016. u 06:16 sati.