Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SLUŠAMO GODINAMA JEDNE TE ISTE TRALJAVE GOVORE



Izostala je osuda zločinačkog Titinog komunističkog režima. Cijelo vrijeme ti bivši drugovi pokušavaju maknuti temu od ratnim zločinima. U ovih zadnjih 25-tak godina, u hrvatskoj desila su se preko 1000 ubojstava, i danas nitko ne zna te počinitelje.

Ovdje želim reći kako Hrvati još imaju socijalistički mentalitet i sigurno u pravu sam, i otuda ta jugonostalgija za Josipom Brozom Titom, petokrakom i masovnim ubijanjima.

Hrvatska još uvijek nije u stanju se suočiti sa stvarnošću. Četnici (hrvatski ljevičari) su antifašisti samo su ustaše budale - tolike budale da im je palo na pamet borit se za NDH. Moram ovdje reći: Još uvijek (danas) SOA provodi tajnu akciju Feniks, čišćenja zaostalih ne poubijanih hrvatskih obitelji iz NDH-a.

Titin trg u Zagrebu očito još dugo neće pasti, niti će partizani kao Josip Manolić odgovarati za svoje ratne zločine. Manolić je u Bjelovaru, poubijao preko 5000 ljudi, dok u Čazmi (šumi) partizanski major OZN-e Franjo Tuđman je poubijao 3000 ljudi. A o drugim zločincima i zločinima da se i ne govori...


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 03.12.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3448.


Post je objavljen 03.12.2016. u 21:59 sati.