Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Mi volimo feštu



Iako smo sinoć imali kolektivnu feštu, iako su meniji izgledali raskošno, više domaćih rakijica, pršut sir il njoki s divljači, teleće il svinjsko pečenje s pečenim krumpirom i povrćem, za blog biram fotku s ručka doma. Izgleda da sam ipak ja čudan, nikom drugom ta pečenja nisu bila preslana. Restoran isto tako neću reklamirati, umjesto "dobra večer" informirani smo odmah da se kruh, ako želimo naplaćuje, cijene nisu bile baš niske da ne bi bilo nesporazuma, 90 ili 110 kuna, kao naravno i piće, ako želimo naručiti. Glazba je imala solidan repertoar, svirali su skoro sat vremena neprekidno, što je ispao na kraju problem, jer su imali prejaka pojačala za mali prostor, bježalo se na terasu za druženje onih koji nisu skakali, a na terasi je bilo prilično svježe. Ipak, kako bi se reklo, u svakom slučaju je bilo bolje od očekivanja.
Uvijek pozdravljam organiziranje takvih druženja. Osobno kao sindikalac to nisam baš radio, jer imam previše neprijatelja, koji bi analizirali svaku kunu uloženu u organizaciju, a članovi sindikata kojima nije do druženja bi prigovarali, kako se troši zajednički novac, no u organizaciji škole kao institucije je to druga priča.
Lijepo je bilo viditi dosta zanimljivo dotjeranih poznatih osoba.Ja sam imao jaknu s Hawkwinds amblemom (cura golih grudi), visoke starke na nogama te majicu s kukastim križem koji leti u koš za smeće, no od mene su ljudi na svašta navikli i nitko ništa nije primjetio, osim voditeljice nastave, kad sam se prvi opraštao s društvom.
Prije 11 navečer sam otišao s kolegom, koji uglavnom kao zubar radi u najvećoj hrvatskoj firmi tog tipa, nešto sitno kao zubar i informatičar kod nas, rano ujutro je morao na put u Istru, tamo ordiniraju vikendom, vozi dobru limuzinu, uskoro će i jaču, no kuži slabost veličanstvene kapitalističke priče, nije ga zaveo uspjeh, nek nam je obojici sretno.
p.s.
Jin je sinoć iskoristio priliku za dodatnu šetnju kad sam se vratio, jutros ga isto nije zanimalo što je neradna subota, jedino mu nije bilo jasno gdje su mu drugi kolege psi, pa se zbunjen vratio doma na spavanje, dok sam ja razmišljao, a što sad...



Post je objavljen 03.12.2016. u 13:17 sati.