Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

Dobrotvorna akcija skupljanja pomoći za napuštene pse u azilima grada Zagreba 2016/2017

Dragi svi,
kao i svake zime proteklih godina, u sezoni kada je potreba za pomoći psima u najugroženijim azilima izražena čak i više nego inače, pokrećemo akcije skupljanja pomoći u hrani, lijekovima, dodacima prehrani, dekicama, lajnama, ogrlicama i, općenito, koječemu što vašim ljubimcima više ne treba, a uvelike bi koristilo stanovnicima azila.

Pretprošle smo godine pošiljke slali najvećim dijelom u susjednu nam Bosnu kako bismo pomogli žiteljima azila Gladno polje, dok smo ostali dio donirali Noinoj Arci, Futuri, Šapici da bismo 2015/2016. godine napravili stanku zbog mog porodiljnog a sada krećemo u 2017. punom parom dalje!

Pokrenuvši još jednu ovakvu akciju, apeliramo na sve građane koji bi se željeli uključiti da nam se svakako jave!

Ove godine cijeli koncept sakupljanja pomoći i podizanja svijesti ljudi o problematici napuštenih životinja namjeravamo podići na višu razinu te se posvetiti i organizaciji dobrotvornih priredbi, koncerata, performance-a, izložbi, isl. tako da nam se svi zainteresirani pojedinci koji bi se željeli uključiti u naš rad i akcije slobodno mogu javiti.

Također, izuzev „Zagrebačkog duheka“ ove godine u akcije se uključuje i Croatian Wildlife Research and Conservation Society, tako da ćemo se osim sa domaćim, baviti i divljim životinjama te njihovom zaštitom, a s ciljem očuvanja prirode, bioraznolikosti i očuvanja ugroženih divljih vrsta, i to posebice onih koje nalazimo i u urbanim sredinama.

U akciji sakupljanja pomoći za azile diljem lijepe naše mogu sudjelovati svi, kako fizičke tako i pravne osobe, i to na neki od sljedećih načina:
- izravnim donacijama hrane, konzervica, lijekova, sredstava protiv egzo i endoparazita, lajni, ogrlica, igrački, dekica, starih plahti, ručnika, isl.
- širenjem obavijesti o akciji i samostalnim sakupljanjem stvari te odvoženjem stvari i harne izravno u neki od azila za koje se pomoć skuplja
- organizacijom prijevoza od nas do azila kada se hrana i stvari skupe (što je jako bitno, jer smo nekako uvijek na knap sa prijevozom, pa prijeko potrebne stvari koje smo sakupili čekaju kod nas duže no što bi trebalo!)
- ustupanjem prostora (klubovi, bircevi, isl.) za organizaciju svirki, koncerata, perfofmance-a, izložbi, revija isl. humanitarnog karaktera u svrhu skupljanja pomoći za napuštene životinje
- vlastitim umjetničkim angažmanom (glazbenici, slikari, fotografi i, općenito, umjetnici i kreativci svih vrsta i profila – welcome!)

Sakupljenu hranu i stvari možete donjeti uz prethodnu najavu kod nas u „Zagrebački duhek“ u
Rendićevoj 12, Zagreb, kao i izravno u neki od azila neovisno o tome da li surađuju s nama ili ne jer, vjerujte nam na riječ, svaka će pomoć svakome od njih više no dobro doći!
Ujedino, baš kao do sada, za štićenike Noine Arke, osim kod nas ili u Dumovec, stvari također možete odvesti i na klinike Veterinarskog fakulteta u Zagrebu – Odjel kirurgije, i to svakim danom od 9-12 h ili od 16-18 h.

Za sva pitanja u vezi navedenih akcija, sakupljanja hrane i stvari ili svog osobnog uključivanja i sudjelovanja, slobodno nam se obratite na mail: ivana@duhek.com ili nas kontaktirajte preko Facebook stranice ili profila (Zagrebački Duhek), kao i na broj 091/7334 – 456 – Ivana.

U nadi da ćete nam se odazvati u što većem broju i uključiti se u ovaj projekt na načine koji vama osobno najviše odgovaraju, pozdravljam vas do sljedećeg posta

Puno lijepih pozdrava,

Ivana




Post je objavljen 30.11.2016. u 20:07 sati.