Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

NEINSPIRATIVNOautor slike: digital artist

napisano: 09.11.2005. u 13:43h | | na portalu iskrica weblog, iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"

http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=73015

Prah rađanja i spajanja ispod zvjezdanog neba pada po hladnoj jesenjoj noći i ne miješa se sa sluzavom životnom energijom koja između oba svijeta provlači svoju tanku granicu bez pouzdanog trenutka u tom vremenu.

Potrgana ljepota ogleda se u plitkoj lokvi po kojoj su hodale mnoge bezimene silhuete, živimo ovaj dan, drugog za sad nemamo, osim ovog danas.

Nedovršene riječi, nedovršeni stihovi, nedovršeni životi, uzrok svemu nesaglediv je u blizinama, prepoznatljiv u daljinama, potisnuta slika nekog iz nekih dana, zamagljen pogled kao prašnjavi kristal.

Za mnogostruke susrete ne znam, za iluziju uzimam krhotinu i dijelim je na dva dijela pa je tihim korakom donosim tebi na dar, a Mjesec se uhvatio u mrežu suhih grana drveća bez lišća kao što se moje srce uhvatilo u čulnost tvog suptilnog zavođenja.

Prah rađanja i spajanja pao je na moja ramena dok se zamagljen pogled ogleda u plitkoj vodi.


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem

ISBN 978-953-7673-60-4

Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 01.12.2016. u 17:51 sati.