Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goturniri

Marketing

Tečajevi goa u Konfucijevom institutu Sveučilišta u Zagrebu

Dragi prijatelji i igrači goa,

Naša dugogodišnja suradnja sa Konfucijevim institutom Sveučilišta u Zagrebu nastaviti će se novom aktivnošću. Konfucijev institut od ove subote, 3. prosinca, organizirati će tečajeve igre go u svojim prostorima u Savskoj 25 na drugom katu iznad studentske menze.


Nadamo se kako će mnogi zainteresirani doći u priliku upoznati se sa ovom lijepom igrom. Još više, veseli nas mogućnost susreta naših naprednih učenika i igrača iz brojnih knjižnica i vrtića i škola. Baš za njih će ovo biti prilika okupiti se na jednom mjestu, zaigrati sa najjačima, zajedno napredovati prema sve zanimljivijoj i uzbudljivijoj i složenijoj igri.
Tečaj će trajati dva mjeseca, te se kasnije nastavljati. Ovaj put će to biti prve tri subote u prosincu i zadnje tri u siječnju.
Planiramo pokrenuti čak tri grupe. Prva dvije će biti više za nove, one koji se tek upoznaju sa igrom, za one koji moraju zarobljavati do 4 kamenčića. Prva će trajati subotom od 10 do 12 sati, a druga od 16 do 17.30 sati. Dob polaznika nije limitirajuća: svi od šeste godine na više su dobro došli!
Grupa jakih, na koje bi pozvali sve one koji će uskoro zaigrati ili već igraju na srednjoj tabli, a uskoro će i na velikoj, će se nastaviti već od 17:30 sati, pa do 19, ili malo duže.
Svi programi Konfucijevog instituta sveučilišta u Zagrebu su besplatni, no nužno se na njih prijaviti na vrijeme. Za naše drage suigrače, od kojih mnogi igraju go već i po nekoliko godina, omogućili smo mogućnost prijave na naše adrese elektronske pošte - od Mladena, od Damira i od Zvonka. Javite nam se, mi ćemo vas upisati u tečaj. Pa ipak, nadamo se kako će oni koji se upišu, barem četiri puta doći, kako bi nas bilo što više i bilo nam što zabavnije.
Sve voditelje radionica igre go izuzetno veseli ova prilika. Ovo zajedničko mjesto pružiti će našim najvrjednijim učenicima priliku za novi iskorak. Uvjeti za igru i napredovanje uvijek variraju, od knjižnice do knjižnice, od učestalosti aktivnosti do snage suparnika. Ovaj put će redovito svi najjači biti na jednom mjestu i učiti jedni od drugih i jedni uz druge.
Ako vam više pašu jutarnji ili popodnevni termini - recite nam. Ako bi htjeli među naprednije, a još uvijek ne zarobljavate toliko puno kamenčića - recite nam, uvijek ćemo pokušati izaći u susret. Domaća zadaća vrijedi kao i inače - dovedite i upišite i seke i brace i prijatelje. Zaigrajmo go u Konfucijevom institutu!

Zvonko

Poveznica na stranicu Konfucijevog instituta:
http://www.ki.unizg.hr/najava-radionice-jeste-li-spremni-izazvati-kineskog-zmaja-na-dvoboj

E-mail adrese za ptijave:
Zvonko Bednjanec - zvonkobednjanec@net.hr
Damir Medak – dmedak@geof.hr
Mladen Smud - mladen.smud@gmail.com

Post je objavljen 30.11.2016. u 22:04 sati.