Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DANAS MI IMAMO VELIKI PROBLEM TAJKUNE KOJI EKSPLOATIRAJU NAROD I DRŽAVU !



Dragaš slušam te na You Tube i gledam sve tvoje predstave, samo navali čovječe. Krajnje je vrijeme da u Srbiji i u Hrvatskoj se promjeni mentalni sklop mozga... Kapital je znanje, i zato ljudi učite! Moramo pružiti otpor beznađu i neimaštini... Samoobrana od bolesne politike je oklop ŠTIT.

Vidim da narod u Srbiji, nije zadovoljan političkim predstavnicima. Ista situacija je i u Hrvatskoj, iako smo mi u NATO-u i EU. Naša nova Vlada RH., nije nas maknula s mrtve točke. Proces od Andreja Plenkovića (HDZ), je ne uspješan, doživio je pravi debakl. Ništa ozbiljno se nije desilo.

Izgubljeno je puno vremena, i šteta nije mala. Branko Dragaš vidim da mediji u Srbiji, te ne doživljavaju, iako si ekonomista i napredan čovjek, niti te oni pozivaju na gospodarske skupove. Ista klika se je za-cementirala i ne želi se maknuti. Dižu i dalje kredite na račun naroda.

Lažni politički procesi su uništili sve što je valjalo. Lex specijalisti su poludjeli narod. Vlada tamo i tu gubi svaki legitimitet. Pokret za neutralnost mora ustati u uzeti stvar u svoje ruke. Ovo je potpuni gubitak razuma. Narode; ne smije se čekati - morate stvar uzeti u svoje ruke.


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 30.11.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3446.


Post je objavljen 30.11.2016. u 10:25 sati.