Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PONAVLJAM SVOJ ČLANAK KOJI JE MOGLA SAMO POLICIJA IZBRISATI. TKO SU SVE BILI POMAGAČI TITE GUBIĆA ?! (3. DIO-KNJIGA)

Poziv policije za razgovor i slika sadržaja Blog.hr, u magazinu objavljenih članaka

BJELOVARSKA POLICIJA KRŠI LJUDSKA PRAVA I GRAĐANSKE SLOBODE - ISPITIVALI SU ME NA TEMELJU LAŽNE KAZNENE PRIJAVE - KOJA NIJE POSLIJE BILA U SPISU OPĆINSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA U BJELOVARU. POLICAJAC GORAN TANJIĆ KOJI JE VRŠIO MOJE ISPITIVANJE - REKAO JE DA PROTIV MENE JE PODIGLA KAZNENU PRIJAVU IVANA ZDRAVKA JOSIPA RADOŠ ZBOG PRIJETNJE.

KADA SAM OBJAVIO (16.10.2016.) JAVNO "TKO SU SVE BILI POMAGAČI TITE GUBIĆA ?! (3. DIO-KNJIGA)", DANAS SAM UOČIO DA NA MOJE SVE BLOGOVE NETKO ULAZI I BRIŠE SADRŽAJ MOJIH ČLANAKA. U OVOJ LAŽNOJ DRŽAVI NEMA DEMOKRACIJE NI ISTINE, NITI SLOBODE GOVORA I MIŠLJENJA. SVAKI NORMALNI GRAĐANIN BI SE NA OVO TREBAO ZAPITATI - GDJE ŽIVI?!


Gospođa Renata Gredalj i Tihomir Gredelj, kod mene u kući, su kazali; kako Alojzije Cesar (78) je došao iz doma Oroslavlje, 24. 05. 2016., i odmah drugi dan da Tito Gubić, je doselio k njemu. Da negdje prije dvije i pol godine je Tito Gubić, bio na liječenju u psihijatriskoj bolnici "Vrapču", i da tamo je navodno ležao pod trećim imenom... Da je moguće da je tu upoznao njenog oca Alojzija, s kojim se je zbližio. Pokojni A. Cesar je ležao na intenzivnom odjelu neuropsihijatrije u Bjelovaru, nakon toga što je sklopio brak u selu Ivanskoj, kraj Bjelovara.

Dana, 13. 07. 2016., uknjiženo je vlasništvo (VLASTOVNICA) na ime Ivana Zdravka Josipa Radoš, i ugovoru o doživotnom uzdržavanju, odnosno o životnom partnerstvu iz matičnog ureda Ivanjska, 10.06.2016., i smrtni list matičnoga ureda Dubrava od 12.07.2016. godine. OIB: 57375211083, Vučetićev prilaz 5., 10000 Zagreb. Upisan je ZK-uložak-2543, K.O; 335312, Garešnica, katastarska čestica br. 2986/562, te kuća u Širinečkoj ulici 22/A, u Zagrebu.

Te zabilježene su i ostale zabilješke u postupku: ZK-uložak-152, Katastarska općina 336726, NIN-ZATON, katastarska čestica br. 212 - Ninske vodice i Pašnjak. Kao što i sami vidite da Tito Gubić (Ivana Zdravka Josipa Radoš), se pobrinuo da premiše "expres" imovinu od pokojnog Alojzija Cesara iz Zagreba. Zbog mojega istraživanja o Titi Gubiću, po Bjelovaru su osvanuli leci o Branku Stojkoviću, i to u četiri navrata sa slikama - foto-montažama, i uvredljivim sadržajima...

U dva navrata sam o tome obavijestio policiju, i prijavio ne-poznatoga počinitelja... Zanimljivo je, da ček ima i nekih djelatnika bjelovarske policije - koji brane Tita Gubića, i žele mene spriječiti u rasvijetljivanju cijeloga slučaja do kraja... Kada je Alojzije Cesar ležao u općoj bolnici u Bjelovaru, i kada mu je došla kći u posjet, on se uopće nije sjećao da - se je oženio. Niti je govorio o svome braku.

On je primljen u vrlo teškom stanju u bolnicu na liječenje. pokojni Alojzije Cestar, ležao je na odijelu od 10.- 24. 2016, dok je otpušten u 16,00 sati iz bolnice. Zamislite brak nakon kojega "mladoženja" umre samo par dana poslije... A Tito Gubić, postane vlasnik cijele imovine.

Nastavak slijedi...

NAPOMENA. Ne radi se o tome da je admin Blog.hr, izbrisao moje tekstove, moji članci su izbrisani i na drugim blogovima, odnosno u drugim državama... Ovo je sramota i sivilo za građansko društvo. Policija je ispitivala moga prijatelja Mladena K., i pitali su ga - tko mene plaća da pišem tekstove... Policija se bavi nezakonito s mnom i namještaju mi razne prljave igre...
--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 16.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3364.


Post je objavljen 27.11.2016. u 21:32 sati.