Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slucajnosrce

Marketing

Srce strijelca

(srce uočila Mela)

Strijelac je jedan od dvanaest znakova u službi razonode puka. Njegovo ratoborno ponašanje proizlazi kao produkt maštovitog djetinjstva u kojem je svoje idole tražio u nekima od najpoznatijih strijelaca, kao što su Kupid, Robin Hood iz "Robin Huda", Katniss Everdeen iz "Igre gladi", Legolas iz "Gospodara prstenova", Lionel Messi iz Barcelone i Achilles iz "Troje". Iako Achilles nije bio baš pravi strijelac, već se samo nešto kao mali igrao sa strijelicama, ali to je bilo dovoljno da se potvrdi poslovica "Tko se strijele laća od strijele i pogine".
Strijelci su općenito vrlo vješti u gađanju. Gađaju brojeve lota, gađaju glinene golubove, gađaju kokicama vlastita usta i tako dalje.

Ljubav:
U ljubavi su strijelci pun pogodak. Jednostavno ne mogu promašiti osim kada fulaju. Muškarci strijelci vole se gađati sa svojim partnerima pištoljima na vodu, dok žene strijelci više preferiraju jastuke.
Općenito pokuzuju jako puno osjećaja prema partnerovim potrebama uz pretpostavku da su ih prije toga točno pogodili.

Posao:
Obično se zapošljavaju kao glumci, u želji da postanu kao svoji filmski idoli, dok oni koji ne uspiju u filmskoj industrtiji zagovaraju povratak luka i strijele u moderno ratovanje što bi im otvorilo nova radna mjesta u vojsci.
Odlični su sportaši i vrlo vješti u igri memori. Mnogi od njih zarađuju za život uzimajući novac naivnim šibicarima.

Zdravlje:
Mogu točno pogoditi kada su bolesni a kada nisu i koji dio tijela ih boli. Obično žive dosta dug život, osim u slučajevima kada je on nešto kraći.





Post je objavljen 22.11.2016. u 19:15 sati.