Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

blagdani

sa će doč oni dani u godini kojih se većina grozi al neće da priznaju da je tako nego se klibere dok traju a poslin odahnu šta su prošli. je, je, nemojte dizat obrve kad ovo kažen, al tako je.

eto već su počeli sa reklamima za te dane. najzastupljeniji su teleoperateri poslin njih idu trgovački lanci onda ti eto crnog jaja sa bonusima za toplice itede. i sa aj ti objasni ditetu, fala bogu da su moja narasla šta ne minja ništa na stvari kad su milom ditetu blagdani priko cile godine, da nemaš za novi mobtel oli tablet jer je oni šta ga koristi dobija za prošle blagdane, đaba! ili, aj objasni šefiki da povoljan aranžman ne znači da su to jedini troškovi. di su zimske gume pa onda oprema za snig pa onda put dotamo i nazat a nešto triba i poist, nećemo valjda ti pet dana živit na paštetama. onda opet koji ću kurac u toplice kad mi je mora i priko lita pun kurac, pa bi ope triba gledat sve one gologuze turiste šta san i' se jedva uspija rišit, a ne, ne, ne dolazi u obzir.

kad to nekako prevladaš ostaje oni najteži dio. moja šefika bi kitila bor za svetog nikolu. jebate, kako'š kitit bor za svetog nikolu kad i' joiš nema u prodaji. odgovor je: 'nema veze ić ćemo ga ubrat'. štati je! oš da nas zatvore za devastaciju šuma, viš da hapse samo sirotinju. a i koji kurac ćeš ga kitit za svetog nikolu ka će ionako sve iglice otpast, pa ćeš za božić imat gole grane. a ponjoj sta bi do uskrsa.

e onda je tu blagdanska spiza. sa svi ovi trgovački lanci nude neka sniženja. neznan jel to zbog blagdana ili zbog salmonele ovi dana al zato san siguran da će na dan blagdana sve poskupit. ka san kod toga jebeš salmonelu kad su kokošja prsa pala sa 42 kune po kilu na 25 kuna po kilu. a onda opet za 45 kuna po kilu moš uzest i kil janjetine u lidla. odojak mi nije napet jer, kad se oladi moš ga bacit. o nekoj divljači mogu samo sanjat a baš bi bilo lipo malo jelenje ruže pa na pašticadu sa domaćin njokima. ovako, pari da neću okusit ni kurac od ovce a kamo li janjetinu. bakalar! eeeee to je samo za bogate jerbo je kil po 200 kuna, onoga šta valja, ovi drugi, za sirotinju, je 140 kuna ali tek nakon božića.

pa onda se u sve to ubrajaju i pokloni. jebate! štaš više poklonit nekom koga stalno poklanjaš? koko šanel neću, jer će joj se počet lipit svi perverznjaci, da joj poklonin ružu, nevalja, to je rezervirano za rođendan, ako joj poklonin neki komad robe reč će da neman ukusa i tako san odlučija da joj ove godine poklonin 1,5 kila janjetine, milom ditetu 0,5 kila pršuta, a sretno zaposlenom 0,5 kila livanjskog sira. za sebe ne tražin puno, može i 2 stručka kapulice mlade. njami

Post je objavljen 21.11.2016. u 18:09 sati.