Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TITO OVIH DANA BIO JE U BJELOVARU



TAKVO STANJE U DRŽAVI "O IDENTITETU" IM NITKO NIJE PRIREDIO OSIM TITE GUBIĆA IZ BJELOVARA.

Čovjek se može nagledati u ovoj državi svakakvih gluposti. Jedna od tih gluposti je špekulacija sa identitetom. Kako je; Tito Gubić uspio državu vući za nos. Kažu da je imao lažne dokumente na ime i prezime; Ivana Zdravka Josipa Radoš. Takvo ime nitko u ovoj morbidnoj državi nije imao.

Dugo je to trajalo sa "Titinom zajebancijom", i poslije toga ostao je samo prezir kako funkcioniraju institucije. Kao po starom obrazcu i klišeju za to nitko nije odgovarao u državnoj i policijskoj upravi... Mi smo neuređena zemlja cirkusa i bezakonja... Tito Gubić ovih dana je bio u Bjelovaru, na suđenju. Dovezli su ga iz zatvora Rematinec u Zagrebu. Sudi mu se radi šverca s ljudima...

Tito Gubić u sudnici se je pojavio i haljini i s novom frizurom. On je za tu prigodu ofarbao svoju kosu u žuto. Opet kilavi novinari nisu mogli napraviti mi jednu poštenu fotografiju o "bjelovarskom Zeligu", koji je uspio obmaniti i prevariti mnoge ljude... Taj transvestit duboko u svoje duše se negdje ceri, kako je lakovjernu državu i narod varao...

Kada sam kod Tite Gubića, iam takvih još puno u Hrvatskoj, koji su puno finiji prevaranti u haljinama. Pogledajte na televiziji na HRT-u koliki samo rade transvestiti i nikome ništa. Jedan od transvestita koji oblači suknje i stavlja ženske perike je Mario Petreković iz Bjelovara. Njegova glavna nekadašnja izjava u teretani u Bjelovaru, bila je: Pokrijem se ja s plahtom po glavi i onda prdim i udišem taj svoj miris":

Što veća budela i manijak i idiot,.., sve više oni su zanimljiviji medijima i narodu... Pa, stvarno kakav smo mi to lud narod?! I što su u našem društvu uopće prave vrijednosti? Za takvo stanje u društvu je kriva i Rimokatolička crkva. Jer veliki je grijeh kada muškarac oblači se u ženu i vodi ljubav sa muškarcima... itd.

--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.) 0989467713
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 21.11.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3433.


Post je objavljen 21.11.2016. u 15:44 sati.