Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

zablešenost

doša danas jedan u vižitu i počeli priču o mobtelima. kažen ja njemu da koristin obični mobtel jer mi služi za nazvat ili poslat poruku plus sat. a on će meni da moran ić ukorak sa vrimenom jer da nan ostaje sve manje vrimena za nas same i kao takvog ga tribamo što bolje iskoristit. pitan ja njega da kako to misli jer ako sebi ne zna stvorit slobodno vrime zakurac mu mobitel. i tako je počelo.

pita on mene, kolko plačaš misečno za mobtel. kažem mu 80 kn.
- eto! ti plačaš 80 kn za razgovor i poruke a ja za isti iznos iman 5 gb prometa, 500 minuta razgovora i 1000 poruka, plus šta mi se neiskorišteno prebacuje u drugi misec.
- jel!? i za koji će ti to kurac?
- mogu skidat filmove, mogu slikavat, mogu čitat e-mail, čak znan nač di san parkira auto.
- kako to!?
- lipo. slikan auto di san parkira i onda mi ujutro aplikacija koju san instalira na mobtel na planu grada pokaže di san parkira pa znan di je.
- aaa, to ti onda neko drugi voza auto dok si ti doma i gledaš filmove na mobtel.
- ma neee, kaže on, nego zaboravin di san ga parkira.
- jebate, pa kako moš zaboravit di si parkira a niko ga u međuvrimenu nije vozija
- godine stari moj, godine.
- pa ti si mlađi od mene, šta ću ja tek reč, je doduše da u dučan iden sa spiskom jer ne pantin više od tri artikla, al da ću zaboravit di san parkira auto, jebate toliko još nisan posenilija.
- e, a čuj, meni ovo štedi vrime.
- jel!? onda ti imaš vrimena na bacanje.
- pa da ti pravo kažen, baš i neman.
- aaa sad te razumin, dok pogledaš sve filmove šta si skinija, pa onda slike šta si slikava, emajle šta ti ko šalje, odgovoriš na iste, objaviš status....jednostavno zaboraviš di si parkira auto.


Post je objavljen 17.11.2016. u 12:21 sati.