Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ap-placenici

Marketing

SuperHorvatko


Plaćenici

Okuplja nas se 11 u 12h. Prve dvije borbe za osvajanje čuke dijelimo se pet-pet uz SuperHorvatka koji leti okolo i roka po svima. Takav je bio plan, ali na kraju se uglavnom borio za stranu u kojoj mu je igrao prijatelj. U svojoj crveno-plavoj kamuflaži bio je jako primjetan, ali je doslovno letio terenom. Treba napomenuti i da SuperHorvatka ubija tek treći pogodak. No ni to im nije pomoglo jer je strana na kojoj su igrali Deki, Fero, Oblak, Spock i Manga dva puta osvojila brdo i branila ga po 15 minuta. Dinamici borbe je doprinjelo pravilo drugi poginuli oživljava, zbog čega je borba bila tako reći neprekidna. Kako smo zastavu napadali na vrhu brijega, borbe su bile bliske i pogotci su bili uglavnom u ono što je izvirivalo, a to su glave. Srećom bez posljedica.

Plaćenici

Sljedeću borbu idemo odraditi dublje u šumu, pa spomenuta četvorka bez Fere koji ide u auto zbog otkaza baterije, ide uspostaviti bazu dok ih sedmorica trebaju napasti. Na kraju ih napada cijela desetina jer su na teren u međuvremenu stigla još trojica boraca. Rafo unosi pomutnju jer nam nije jasno odkud sad dva snajpera ne znajući da je stigao. Naravno rezultat je bio za napadače. Nakon toga se biramo na principu snajperi biraju. Laci i Rafo biraju ekipe, ali uglavnom sve ostaje isto uz prelazak Mange na njemu do tada neprijateljsku stranu. Ove dvije borbe igramo na skini ili postavi zastavu, koja se nalazi u srednini na najćelavijem dijelu terena. Nakon skidanja ili dizanja stijega, počinje nam teći vrijeme od 15 minuta. Strana koja ga uspije obraniti za to vrijeme, odnosi pobjedu.

Plaćenici

Prva borba je trajala dosta dugo, pa Deki u jednom trenutku kreće preko pola šume za dolazak neprijatelju s leđa. Nakon cijelog kruga pogađa jednog i kreće u juriš, pa ga rješavaju. Ova borbu odnosi Lacijeva ekipa, pa mijenjamo strane. Sljedeću borbu binom Fero - Deki kreće lijevim krilom, rješavaju Mangu i preskaču potok. Međutim Bero ih dočekuje u zasjedi i rješava oba. Nakon toga Bero nastavlja prodor po tom boku sve do naše baze, dok je Voodoo napravio isto što i Deki u predhodnoj borbi i napao nas s leđa. Dok je Voodoo prošao kroz bazu, Bero je ostao dobro sakriven, pa ga bilo zeznuto riješiti. No to im nije pomoglo jer se nisu uspjeli kroz sredinu probiti do zastave i preokrenuti protok vremena. Rezultat te dvije borbe je izjednačen. Nakon četiri sata igre, u obližnjoj birtiji se družimo još dva sata uz Velebitsko.

Tekst: Deki i Manga, Slike: Manga i Fero

Post je objavljen 14.11.2016. u 00:12 sati.