Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

Porezna reforma u Hrvatskoj – novca ima, samo ga treba zatražiti

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Porezna reforma u Hrvatskoj – novca ima, samo ga treba zatražiti



Najavljena porezna reforma u Hrvatskoj s povećanim stopama i dalje će pritiskati hrvatski narod i neće ozdraviti hrvatsko gospodarstvo.

Radi poticanja - usporedbe i ravnanja Hrvatima danas. Matija Gubec nije se dao omesti, niti se mirio dok su okupatori uzimali pomoću poreza i raznih davanja 10 – 12 % od prihoda, a radi čega je izgubio glavu. A što reći danas kada se Hrvatima, pod pritiscima, od primanja uzima od 60 – 70 %.

I Vladimir Iljič Lenjin koji se motao oko blindiranih švicarskih banaka kada ih nije mogao orobiti jer su bile dobro zaštićene odlazi kao avanturista u Rusiju koju je brzo i upješno opljačkao. Također jedna od zadaća Vođe „svjetskog proleterijata“ nije se sastojala samo u tome kako ih opljačkati, nego i u tome kako im preko poreza potpuno oduzeti samostalnost i pretvoriti ih u robove, u poslušne mehanizme za ispunjavanje njegove volje.

Lenjin je bez stida svoje sudionike poučavao kako pretočiti u život njegove planove:

„ Monopol nad kruhom, kartice za kruh...predstavljaju, u rukama proleterske države, u rukama punovlasnih sovjeta, najveće oružje proračuna i kontrole...Ovo sredstvo kontrole i prinude na rad snažnije je od zakona Konventa i njegove giljotine. Giljotina je samo plašila, samo je lomila aktivan otpor. NAMA JE TO PREMALO. Mi trebamo ne samo uplašiti nego i slomiti pasivan otpor, koji je nedvojbeno još opasniji i štetniji. Za to imamo sredstva...To su: monopol za kruh, kartice za kruh... Nijedan pud zrna, ne smije ostati u rukama vlasnika... Zato što ćemo mi, raspoređujući ga, zapovijedati na svim područjima rada. Sve koji imaju višak zrna, a ne dovoze ga u improvizirana skladišta, proglasiti neprijateljima naroda, predati ih Revolucionarnom sudu, s time da okrivljeni budu osuđeni na zatvore ne kraći od 10 godina, zauvijek istjerani iz svojih općina, a sva njihova imovina konfiscirana...“

Hrvatske nadležne institucije još nisu zatražili povrat novca s osobnih računa hrvatskih državljana, koji se nalazi na inozemnim bankama i za koje nemaju pokrića. Samo u Raiffeisen-Landesbank Steiermark AG ima 186 tajnih računa hrvatskih državljana, koje je javno objavio i Maxportal. I nitko ništa ne poduzima. I gle čuda, još se i ukida porezni uskok, a sve da ne može nadzirati porezne rajeve i istraživati imovinu bankara. Također, nitko ne istraživa kako je Dalmatinska banka uništila 140 osnivača banke gdje je protuzakonito prisvojila dionice osnivača, oko 11 milijardi kuna i druge banke. Ima novaca da se proračun napuni samo ih Ministarstvo financija treba zatražiti, a ne opterećivati stanovništvo poreznom reformom.


Zagreb -Zadar, 13. studenog 2016. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


Post je objavljen 13.11.2016. u 15:34 sati.