Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

GRADILIŠTE U MIŠKOVIĆIMA UKLONILO OZNAKU - PLOČU ODOBRENJA ZA GRADNJU

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


GRADILIŠTE U MIŠKOVIĆIMA UKLONILO OZNAKU - PLOČU ODOBRENJA ZA GRADNJU



Još je prošle godine Damir Mišković, predsjednik nogometnog kluba Rijeka u Miškovićima na otoku Pagu privukao pažnju javnosti gradnjom velikog zdanja (objavljeno po svim novinama i portalima).

Cijelo vrijeme ovo gradilište pokriva oznaka samo za dio kuće dok je stvarnost nevjerovatna kao i sam invenstitor. Zanimljivo je kako građevinska inspekcija ne reagira za uništavanje pomorskog dobra i svih ostalih radova na tom gradilištu koje se odvijaju bez dozvola i vlasništva.

Upornošću s prijavama, sa gradilišta se uklanja oznaka jer na toj oznaci stoji kao građevinski arhitekt gospođa Branka Damjanić supruga građevinskog inspektora Borislava Damjanića, koji su često viđani na gradilištu. Samo uklanjanje oznake ukazuje njezinu pravovaljanost.

Prijavom pomorske inspekcije jer je uništeno cijelo pomorsko dobro na tom dijelu, investitor ostaje izvan događaja i izvođaču „Teh gradnji“ zabranjuju se radovi iako se i dalje radi.

Na gradilištu još uvijek rade radnici „Teh gradnje“ i razni drugi, žuri se sa radovima, a lokalne vlasti podilaze investitoru do te mjere da mu grade cestu do njegove čestice jer ista nema ni prilaz.
A poznato je kako je do iste i došao, malo kupio malo oteo.

Pitaju se mnogi s čim ih je investitor zadužio da mu toliko podilaze, uništena obala pokazuje sliku svega, a pogotovo izgrađene šahte na samoj obali.
Priča se o bogatstvu, a gdje je to bogatstvo kad jedna siromašna lokalna samouprava pomaže ovakvog investitora.

Zadar - Pag, 11. studenog 2016. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE


Post je objavljen 11.11.2016. u 14:58 sati.