Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skolabridza

Marketing

Tečaj bridža u klubu 65+

Od petka 11. 11. 2016. imate priliku naučiti Bridge u Dubrovniku. Okupit ćemo se na prvom satu u petak u 18:00h. Prostor je u klubu 65+ u ulici Josipa Kosora 3. To je odmah pored PBZ-a u Vojnoviću. Termini su svaki petak od 18-20h tokom studenog i prosinca.
Klub 65+ ima cilj promicanje kulture življenja građana i građanki treće životne dobi u svrhu aktiviranja zdravog starenja kroz kreativno, rekreativno, edukativno, kulturno-umjetničko, zdravstveno te zabavno druženje kroz mnoštvo aktivnosti na kojima građani treće životne dobi osim što uživaju u aktivnostima, kroz vlastito volontiranje promiču svoja znanja, profesije i vještine na svoje i mlađe generacije.
S obzirom da postotak osoba starijih od 65 godina svake godine raste neophodno je promicati zdravu kulturu življenja akitivnim sudjelovanjem u društvenim aktivnostima koje se organiziraju i provode u Klubu i van Kluba uz voditeljicu Kluba te neizostavne stručnjake volontere gotovo svih profesija osobito volontere iz područja zdravstva, umjetnosti i obrazovanja.

Post je objavljen 10.11.2016. u 14:06 sati.