Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

DA LI SU PRAVILNICI ZA IPARD I RURALNI RAZVOJ UISTINU PROTUZAKONITI I PROTUUSTAVNI?


LEADER MREŽA HRVATSKE IMA TEŠKE SUMNJE!

Danas 8. studenog sam primila meil, koji objavljujem, a koji je materijal za medije od LEADER Mreže Hrvatske. LEADER Mreža je imala tiskovnu konferenciju u subotu 5. studenog u Ozlju. Suština sadržaja materijala je sadržana u natpisu na slajdu na donjoj slici u kome piše Svi pravilnici za provedbu IPARD programa i Programa ruralnog razvoja su protuustavni i protuzakoniti.
Ispod slajda sjede svi redom odrasli i ozbiljni ljudi, koji sasvim sigurno ne traže publicitet radi publiciteta. Oni očito imaju teške nedoumice, točnije djelje uvjerenje da zakonski stvari u IPARDU I Ruralnom Razvoju nisu dobro postavljene i sigurno nisu tek tako izašli u javnost s apostrofiranom tvrdnjom.
Kažu u materijalu da su napravili Analizu koja se može preuzeti na stranicama www.lmh.hr

Uvjerenja sam da gospodina Milana Medića voditelja LAG-a Vallis Colapis, koji je profesor filozofije, kao i ostale treba primiti ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i s njima razgovarati te otkloniti nepravilnosti ako one zaista postoje kako to tvrde članovi LEADER Mreže Hrvatske. Komunikacijom se mogu riješiti baš svi problemi i nedomice, a šutnjom i ignoriranjem, problem postaje još veći.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Članovi LEADER Mreže Hrvatske. Prvi s lijeva Milan Medić voditelj Laga Vallis Colapis.
Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 08.11.2016. u 17:15 sati.