Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Je patka, nije patka



Jučer se nije baš izlazilo pa smo jutros nešto iza pet Jin i ja iskoristili kišni predah za šetnju i njegove potrebe, naselje je baš spavalo, dva ne baš jaka svjetla s impresivno jakom javnom rasvjetom. Iskušao sam neke fore iz teksta o digitalnoj fotografiji, nije uspjelo, ista lanterna nije problem kad se vani pomalo razdani npr., po tekstu ne bi trebalo tako biti.
Nakon povratka ponovo je počela kiša i uradio sam logično, nazad u krevet. Izuzetno me iritira sve što se radnim danima događa zadnjih dana, toliko da ne mogu ni izbaciti par suvislih tezi, jednostavno mi je nevjerojatno glupo, a najgluplje što znam na koji način bi relativizatori današnjeg društvenog zla branili isto. Zamislite situaciju da je netko npr. prije desetak godina izbacio tezu da se društvena imovina uništava jer toleriramo šarene boje kose, ili tko prvi uknjiži nešto njegovo je. Kakva god, kod nas je uvijek nedjelja bolja od ponedjeljka.
p.s.
Dok se odleđivalo prilično dugo nas je mučilo pitanje iz naslova, inače možda ja još nisam potpuno lud, kad sam prepričavao replike sa zadnjeg sastanka u mom društvu su svi pomislili da je patka. Držim se bajadera, one nikad nisu sumnjive.

Post je objavljen 06.11.2016. u 21:32 sati.