Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Kriminalac je broj; 1. Stjepan Mesić u Hrvatskoj !

Na slici: Kolinda Grabar Kitarović, Stjepan Mesić, Ivo Josipović, Milorad Pupovac, i drugi..

Na čelu kolone svih lopova u Hrvatske, je Mesić udbaš i kosovac koji štiti sve one koji su opustošili našu zemlju. Mesić je onako opušteni dok muljavi sa svim svojim lopovima, jer zna da mu nitko ništa neće. Daleko smo mi od demokracije dok nam udba još vlada.

Sjećam se njegove izjave da Crna Gora nije napala Hrvatsku! Da smo imali Hrvata na čelu države već bi tužba protiv Crne Gore bila plasirana u Haagu za ratnu štetu oko Dubrovnika, to je mogao biti uvod za tužbu protiv Srbije ali eto kada imamo udbu i komuniste na vlasti od 1945 do danas onda je teško braniti hrvatske interese!

Stjepan Mesić je čovjek Big kriminalac i danas sve što se dešava uz njegovo kumstvo! Mesić je opljačkao Hrvatsku kao nitko do sada! Revizijom pretvorbe i privatizacije otkrilo bi se koliko je Mesić opljačkao Hrvatsku u milijardama!

Mesiću je mjesto u Remetincu i na optuženickoj klupi, nema jedne kriminalne ili korupcijske afere u Hrvatskoj, da se ne spominje Mesić, koji je kupio i Mladena Bajića, a bome i njegovog nasljednika u DORH-u. Ima li jedan jedini hrvatski novinar koji je istražio koliki je kapital preko obitelji Mesić završilo u Srbiji i inozemstvu...! Hrvati su u traumatiziranom stanju dok im komunisti jednoumljem i cenzurom peru mozak!

Neznam koja banda stoji iza njega ali je stvarno moćan niko mu ništa ne može, a nema u što sve nije upetljani repovi se vuku na sve strane! Koliko je samo nafte prodao od INA-e, sa bliskog Istoka, a Hrvatskoj nije plaćao ni porez od te prodaje ! Treba istražiti USKOK, i onda ćemo otkriti JNA tajkune i SKJ tajkune, Linića, Mesića, Kalema, Todorića, Rajića i ostale!

Mesić je bio agent UDB-e (otiđite na google i upišite "Mesić agent UDB-e" i kliknite na images i prvi dokument koji će vam se pojaviti je njegov dosje), također Mesić je 1967., osudio deklaraciju o položaju Hrvatskog jezika, a u zatvoru je završio zbog gospodarskog kriminala a ne zbog nacionalizma.

Mesić je sredinom 1991. unaprijedio Ratka Mladića (JNA) u čin generala što piše u Haaškoj optužnici. Bljesak i Oluju je nazvao etničkim čišćenjem kod Galbrighta, te dilao sve državne tajne. Kažu nema inozemnih Investicija u Hrvatskoj, pa tko će Hrvatima uopće vjerovati, kad im je predsjednik lopov (Stipe Mesic) ukrade čekove od Australskih Hrvata...

Mesićevi ljubimci su: Tajkuni, političari i generali u problemima... Taj čovjek je iznad svakog zakona i logike. Glavno pitanje je tko njega štiti i na osnovu kojih zasluga... Mene zanima; da li postoji i jedan jedini razlog zbog čega Hrvatska plaća Stipe Mesiću njegov ured.. I tko štiti sve njegove afere: Podravka, SMS, INA; cementara, Bilo-kalnik, Patrija, Željezara, itd.

Trebalo bi učiniti sličnu analizu i napraviti o još jednoj sličnu analizu osobe Radimira Čačića koji, u velikom stilu po izlasku iz zatvora pridružio se Mesiću i Milanoviću. Tome i te kako pripomaže Varaždinska županija u kojoj si je, smjenom Čehoka kojeg je do kraja ponizio i otjerao i raščistio teren. Što je s tzv. medijskim sveučilištem koje je pokrenuo s EPH Ninoslavom Pavićem i načinom na koji se tamo popunjavaju kadrovi plus izvlače novci iz Koprivnice?

Mesić je kum nedavno uhićenom Žužiću što se malo zna ili nikako. Navodno je i preko njega vlasnik nekoliko firmi u RH. Pa sad s obzirom da je dao izjavu za HTV da mu je Žužić bio jedan od financijera kampanje za predsjednika, ali da ga osobno nije uspio upoznati ili ga je vidio samo jednom pitam Vas što to Mesić krije.

Dok je udba na vlasti nitko neće čeprkati po dosjeima iz Finske i zamarati se s prijateljima koji mu posuđuju miljune kuna za stan... A udba upravo instalira drugu generaciju mladunčadi u sve pore društva, dakle dugo se još ovom "zločincu" ništa neće dogoditi.

Mesić je prvo bio velika komunjara pa kasnije veliki domoljub, čak je snimljen kad pjeva ustaške ali evo sad vidimo da nitko ne može pobjeći od svog pravog lika a Mesićevo je jedan obični šugavi kriminalac kojem svaki Hrvat plaća auto, osiguranje, ekstra plaću, putovanja a staro đubre je u mirovini! A bio je 1991., i Vrhovni komandant general štaba JNA, i predsjednik SFR-Jugoslavije.

No, istina i njeno otkrivanje će još dugo čekati da ugledaju svjetlo dana i vjerojatno nas nikada neće obasjati onako kako bi bilo pravedno. Mesić i njegovo društvo,..., zajedno s SDP-om i HNS-om su sotonizirali Hrvate i sve što je hrvatsko, jer im je stajao na putu do vlasti. U tome su im pomagale prodane Jude Iškariotske i komunistički UDBA-ški mediji HRT-e i drugi...

Nikada nismo opljačkani u toj mjeri kao od 2000-2010., u Mesić dva mandata kao predsjednik RH., taj krivokletnik i lopov je 150.000 smanjio i istrijebio Hrvata - u svom mandatu...

--------------------------------------------------

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 04.11.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3406.


Post je objavljen 04.11.2016. u 09:14 sati.