Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Biserje iz svinje

"Željka Markić... putem svog Facebooka prokomentirala pokušaj atentata na Sašu Lekovića kao "preusmjeravanje pažnje sa Hude jame i partizanskih zločina" (...)
"Ne znam je li netko pokušao antetat na Sašu Lekovića, ali sigurno znam da ga nitko nije pokušao ubiti jer pošteno i hrabro obavlja svoj posao.", napisala je danas Željka Markić."

Dakle pokušaj ubojstva onih koji po Željki Markić "pošteno i hrabro" ne "obavljaju svoj posao" i koji ne pišu ili ne govore o onom o čemu Željka Markić želi da pišu i govore, bio bi nešto ok? Ekstra svinjstvo. Izljev čistog fašističkog bulažnjenja i poremećenost razine ne Trumpa već onog sjevernokorejskog debila. Svojedobno je u Feralu postojala rubrika Shit of the week u kojoj se na jednom mjestu moglo iščitati kojekakvo tjedno biserje iz usta kojekakvih bisera. I kao kad tovar navikne (otupi) na batine, tako je i domaći čovjek silom prilika navikao iz usta takovih pojava čuti kojekakve svinjarije, no ovo najnovije joj biserje naprosto odskače gnjusobom i već spada u svinjariju godine.


Post je objavljen 31.10.2016. u 09:30 sati.