Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Fulanje sarkazmaJedno vrijeme me zabavljalo kad me se krivo razumilo. Međutim došla su tako doslovno vulgarna vremena , toliko željenog, al izvedenog u nekom čudnom smjeru, prevrednovanja svih vrijednosti, u kojima se ironija ne razumije čak ni kad se nacrta, no to nije ni u kom slučaju greška dobronamjernog čitatelja, tko želi biti razumljiv treba se prilagoditi sredini i što vele, duhu vremena.
U Virovitici je meni jako hladno iako televizija tvrdi drukčije, ja uzgred ne vjerujem ni da je temperatura mora uz južnodalmatinske otoke 21 stupanj. Jako malo ljudi srećem po ulicama, a žene su toplo, sivo i dosadno odjevene tako da uglavnom fotkam drveće. Meni osobno se moje virovitičke fotke uopće ne sviđaju i skoro sve idu "cut-paste" sustavom na tuđem kompjutoru u povijest, što je objavljeno na blogu, relativno je preživilo.
Teško je mene razumiti kad ja jedva išta više razumijem, Iako je tako, dobro se odsutan zabavljam, jako me raduje kako su svi prolaznici, koje moj pas i ja mimoilazimo, iskreno oduševljeni dekoracijom i osvjetljenjem središnjeg dvorca, sve u skladu s romantičnim povratkom u srednji vijek.
Iskreno sam nesretan što mi nijedna fotografija cijele torte povodom drugaricinog skorog rođendana nije uspjela, bila je jako lijepa usprkos cvijetu na sredini, kojeg smo prvog, prije svečanog otvaranja, konzumirali.

Post je objavljen 31.10.2016. u 08:42 sati.