Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domoljubac

Marketing

SRETNA 2014. GODINA!

SRETNA 2014. GODINA!

Svima na zemlji mir, veselje - a posebno PRIJATELJIMA U DOMU ZA STARIJE I NEMOĆNE u Koprivnici.
Dragi mi prijatelji, da, imate pravo, prijatelj je 'mala' riječ, ali velikog značenja, ukoliko joj (toj riječi) mi to značenje damo, otkrijemo i osjetimo. Prijateljstvo je u nama, u našim srcima, a riječ je preslabi izričaj za puninu značenja, kakovo mora biti baš u srcima onih koji se mogu nazivati prijateljima. ČOVJEK JE DIO ČOPORA, DRUŽBE, te ukoliko može u toj družbi pronaći i osjetiti BLISKOST sa JEDNAKIMA, on će biti sretan.
Kako ja osjećam, mi smo tu bliskost, nematerijalnu združenost ostvarili, i to nam čini zadovoljstvo u ispunjenju čovjekove prave misije u prekratkom zemaljskom životu... Mi možemo i moramo biti zahvalni sami sebi što doživljavamo tako realno ONO što je mnogima – zapravo svima ljudima – ponuđeno, a što mnogi mimoilaze kao slijepci i ne uvažavaju, pa nažalost i iskreću u samu suprotnost (neprijateljstvo), te ostaju kod 'punog stola' nesebične ljubavi - gladni smisla života.
Nadam se da Vas, kao i mene raduje i usrećuje naš prijateljski odnos, i danas i u predstojećim nam danima. Njegovati ćemo 'susrete' (i na neviđeno) u nadi ostvarenja (viđenja) sa saznanjem da prijateljstvo nije uvjetovano viđenjem, nego saznanjem da i u geografskoj razdaljini kucaju nam međusobno sklona i prijateljska srca.
Poslali ste mi čestitku u prelijepom buketu najljepših i dojmljivih (srcem – srcu !) riječi. Hvala je slaba riječ. Starati ću se da taj buket ne uvene, te Vas sve (uz vaše zbrinutelje) prijateljski pozdravljam. VESELITE SE S NADOM, - 2014.tom LJETU MLADOM !! Nakon godine 'druženja na neviđeno', bez povratnih informacija, samo me nada u dobronamjernost rijetkih ohrabruje za nastavak, te kao prvo: Pozdrav svima sa željom da Vam 2014. bude sretna sa obiljem radosti u vedrim susretima sa bliskima!



Post je objavljen 28.10.2016. u 17:57 sati.