Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Potrošeno na blogu



Zanimljivo je okarakteriziran blog u jednom komentaru prethodnog posta, kao "maženje vlastitog ega". Upotrebljen je i meni zanimljiv pridjev "korisno" i kako bi se drugačije korištenim vremenom moglo kao nešto steći. Blogom nit sam stekao neko priznanje, dapače uglavnom su se ovih 12 i pol godina isticale uvrede, niti sam što zaradio, osim kratko vrijeme kad sam imao google oglase, ali ni to nije prešlo milju dolara. S druge strane zbog objavljenog sam imao neprilika poput razgovora kod bivšeg ravnatelja, obavijesnog razgovora u policiji i sličnog, e to je već bila iako neželjena, eventualna hrana mom egu.
Tko nije primjetio, ja najviše uživam trošeći vrijeme besmisleno šetajući, to mi je recimo mnogo poticajnije od vremena kad sam radio kao turistički pratilac, putovao i zarađivao po lijepoj našoj Istri i Kvarneru i u dvije godine praktično ništa vidio ni baš doživio. To što fotkam šetajući mi je kao neko opuštanje, volim ulicu i odrastao sam na ulici, fotkanje kao utjeha da još postoji par zanimljivih faca. Inače ne volim baš ljude, većina je bezveze i u socijalnom okruženju pa i na blogu, s prednošću da na blogu mogu birati, zato glede posla, kad se već zarađivati mora, najviše volim doma prevoditi, naravno ono jednostavnije, sa stranog na naš jezik, ne moraš se suzdržavati među budalama, radiš što znaš, jedino što je kod nas uvijek mali problem, doći do svog novca.
Dakle priuštiti sebi dosadu i "beskorisno trošenje vremena" smatram među veća životna dostignuća, a dok blogam, znači nisam još potpuno propao.

Post je objavljen 27.10.2016. u 11:11 sati.