Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO SU SVE BILI POMAGAČI TITE GUBIĆA ?! (8. DIO-KNJIGA)

Zamislite policija je zaprimila kaznenu prijavu od lažne osobe.

POSEBNO IZVJEŠĆE: Žarko Čanađija, Goran Jalušić, Goran Tanjić

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru, za-primilo je moju kaznenu prijavu koja je sastavljena u Policijskoj upravi u Bjelovaru, 03. 08. 2016., protiv Ivane Zdravke Josipe Radoš (Tite Gubića), zbog kaznenoga djela iz članka 305. st. 1., KZ-a, 27. rujna 2016. godine.

Moju kaznenu prijavu odbacila je zamjenica općinske državno odvjetnice u Bjelovaru, gospođa Danica Petrović, U kaznenoj prijavi ja navodim da sam bio pozvan u policiju 28. srpnja 2016., na obavijesni razgovor po kaznenoj prijavi koju je protiv mene podnijela Ivana Zdravka Josipa Radoš, 19. srpnja 2016., da samo na mjesnom groblju Markovom Polju u Zagrebu, snimao sprovod 07. srpnja 2016., te da tom prilikom sam prijetio "gospođi" Radoš.

Policija u Bjelovaru, nije imala nikakve veze sa slučajem koji se navodno dogodio u Zagrebu. Ali pošto u policiji u Bjelovaru, radi najkorumpiranija osoba i policajac Žarko Čanađija, načelnik policije - Bjelovar, vidio je ovdje priliku da me "lažno kazneno i sudski goni". Sve je opalo u vodu kada je Ivani Zdravki Josipi Radoš, oduzeto to ima i prezime - jer navodno bili su krivotvoreni dokumenti - kod promjene imena iz Tite Gubića u žensku osobu.

Zamislite policija je zaprimila kaznenu prijavu od lažne osobe I. Z. J. Radoš, da bi se poslije "klupko odmotalo", i onda biva sve skriveno i zataškano... Kao što sam već pisao da u predmetu koji se nalazi na ODO-u Bjelovaru, nema kaznene prijave u spisu od Ivane Zdravke Josipe Radoš, pa se pitam po čijem je nalogu postupala policija u Bjelovaru.

Ta odbačena kaznena prijava protiv mene koju je podnijela Ivana Zdravka Josipa Radoš (Tito Gubić), u spisu te kaznene prijave nema. Pitam vas: nije li ovo kriminal u institucijama države? Ako je odbačena kaznena prijava protiv mene, onda je to pravi argument i dokaz da - Općinsko državno odvjetništvo treba goniti lažnu prijaviteljicu.

Gospođa Danica Petrović, u donesenom Rješenju Broj: K-DO-696/2016.-2 samo citira što sam ja rekao i što piše u "ne-postojećoj kaznenoj prijavi" protiv mene. Ili su kaznenu prijavu sakrili - jer iz nje vidi se kakve je sve policija u Bjelovaru, napravila gluposti i zloupotrebe...

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 26.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3386.



Post je objavljen 26.10.2016. u 12:42 sati.