Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO SU SVE BILI POMAGAČI TITE GUBIĆA ?! (7. DIO-KNJIGA)



TETA ŽIVI U NJEGOVOM STANU I SPAVA U ISTOME KREVETU

Takav prijatelj mi nije uopće potreban - kao što je Dr. Borna Belša, koji loče alkohol, te spava do poslijepodne, i spava sa njim i njegova pacijentica u istom krevetu, i psa im u tom stanu pravi društvo... No, auto koji je Belša, kupio u njemu on nosi prezervative i tablete za spavanje...

Više ni malo ne sumnjam u to; da je kao Psihijatar pomagao Titi Gubiću u raznim muljažama... Televizija NOVA-TV je u emisiji "Provjereno" dobro postavila priču, koja je "postala uvrnutija", jer u stanu je snimila Jadranku Kontent, koju je Belša, njima predstavio kao svoju tetu.

Napad na Bornu Belšu (47), bivšeg psihijatra bjelovarske Opće bolnice, koji se je dogodio 03. ožujka 2016., oko 16 sati ispred njegove zgrade. U toj izmišljenoj priči Dr. Belša, je optužuje svoju (bivšu) šeficu Elviru Koić.

Po mome mišljenju Dr. Borna Belša, je bio pijan, i pao je na stepenicama, jer živi na petom katu, a očito je taj dan (isto) bio pijan. Između ostaloga - ja mislim, da Belša je lažno optužio Dr. Elviru Koić. I lažno je izvijestio policiju, i USKOK,.., i stekao liječničku potvrdu.

I sam je Dr. Borna Belša potvrdio da : Tito Gubić je podizao najjače antipsihotike na tržištu, izrazito opasne lijekove. Poslije snimljene od strane NOVA-TV u njegovom stanu gospođe Jadranke Kontent, Belša ju je poslao svojoj kući... Navodno postoji priča da Dr. Belša je toj gospođi isposlovo pred europskim sudom za ljudska prava 50. 000 eura, radi krivoga liječenja..

Ne treba zaboraviti da je Dr. Borna Belša, upravo upisao za svog svjedoka gospođu Kontent, u slučaju "navodnog" primanja mita od strane dr. Kojić. U nekoliko navrata bio sam u stanu kod Belše, jer on je izrazio želju da hoće biti član udruge "ŠTIT" iz Bjelovara. On me je tamo pozvao. Vidio sam gospođu Kontent, da je na krevetu, i poslije sam pitao Belšu - što ona tu radi?

Belša mi je rekao da ona tu spava i kuha i pegla, i čisti po stanu,..., i nekada prošeća "kujicu" Keti... Da mu ona pomaže i kada masira neke svoje pacijente koji kod njega dolaze...

Jadranka Kontent je osoba koja se spominje i u anonimnom pismu. Psihijatar ju novinarima "Provjereno" predstavlja kao svoju tetu, a zatim u razgovoru je otkrio da je bila njegova pacijentica. Kada novinari NOVA-TV pokušavaju doznati od gospođe Jadranke Kontent što ona radi u ovoj priči? Ona biva zbunjena...

Kad Dr. Borna Belša, tvrdi da je razlog za otkaz djelomično i liječenje Tita Gubića, i njegovo ukazivanje na kriminal i korupciju, te na prisutne velike količine alkoholnih pića na odjelu Psihijatrije, i krađu lijekova i druge opreme... Moram ovdje kazati da Dr. Borna Belša, je za jeftine novce kupio osobni auto od svoga pacijenta Josipa Z., iz Kloštra Podravskoga. Nije li to sukob interesa?

Sada se vidi zašto je Jadranka Kontent, prozivala i optuživala dr. Kojić. Da ovdje ne ispadne da ja branim Dr. Elviru Koić, u ovoj priči ja želim ostati potpuno neutralan i nepristrani.. Želim u ovoj priči samo istaknuti istinu i argumente...

Nikakav Bog takav grijeh ne može oprati,.., da psi žive u ljudskim nastambama; stanovima i kućama... Sad se vidi iz kakvih sve se laži sakrivaju aktualni svećenici i religijske institucije... Ja bih ovome "lažnome" psihijatru u svakom slučaju oduzeo diplomu liječnika, tj. doktora... On ima reklame o tabletama na svom profilu "Facebooka", i pse koji se ljube s ljudima, odnosno djecom...

Dr. Borna Belša napio se je za svoj rođendan 22. listopada 2016., a pas mu je vršio nuždu po stanu i zapišavao tepih... Zamislite, na istome katu gdje živi Belša, susjedni stanari su podigli drvenu ogradu visoku preko jedan metar - da pas ne dolazi pred njihova vrata...

Za mene to nije ni malo normalno - da jedan doktor psihijatar živi u stanu sa psom, nosi ga naručju kao malo dijete, i spava u krevetu... Belša ima stan u Zagrebu, a pregovara dr. Koić, da ima nekoliko kuća i stanova, i da se često kupati u toplice... I Belša ide vikendom u Darovarske toplice.

Sve tablete što izlaze iz farmaceutske kuće, a liječnici ih propisuju i dijele - nisu pod ničijom kontrolom... Kako toga doktora nije sram kad ga mediji pitaju; Jeste li vi bili u ljubavnoj vezi sa Titom Gubićem?!

Dana, 04.10.2016., u utorak, oko 15, 40 sati Borna i Jadranka, prodali su zlatne predmete "u uredu za otkup zlata", u Franjevačkoj ulici, gdje su dobili 1400,00 kuna. Išli su odmah kupiti hranu za pse. (Keti) Ono što me jako (prije) začudilo da gospođa pacijentica Kontent, znala se javljati na mobitel od dr. Belše.

Bio sam nazočan kada je Dr. Borna Belša, suflirao (govorio) sa strane Jadranka Kontent, kada je ona telefonski razgovarala sa medijima. Postoji i tajna snimka od jedan i pol sat kakve sve doktor Belša, daje direktive... Snimka bi mogla biti dobar dokaz u sudskom sporu u kojemu ga tuži dr. Koić.

NAPOMENA: Nastavak priče slijedi...
--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 25.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3383.


Post je objavljen 25.10.2016. u 14:41 sati.