Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sekasmith2

Marketing

Mic Micika

Kak je sad moderno, i moja kći je poctanar al iz nekog razloga oće promijeniti mjesto poctanarstva.

I oće imat mačku.

Kaj se nje tiče bilo bi dobro da cimerica, ili cimer, budući da oće samo mir a ne i vezu a zna se i postaviti, voli mačku.
Ja to vidim ovak:
Mačka, to većina ljudi zna, jede. I piški, a i sere. Bilo bi dobro redovito jer ju inače moraš furat veterinaru. Dobro, ima pijeskih i to, naučiš ju da jede sve, i mi smo imali mačku i jela je i ribe i meso i kruh s mlekom kad nije bilo drugog, i bolje da ne velim kaj je sve donesla pred kućni prag da se pohvali. Uglavnom ova maĆka bi bila kuČna maćka. Odma cimeru-ici objasniti ak oče da maćka jede one grozne prerađevine, nek kupuje. Naš ludi mačak Marko je jel jagode. Al ne iz vrta, nego samo one u njegovoj zdelici.
Maćke koje imaju dlaku, istu nekontroirano puštaju, to ih nemreš zdresirat. Al su mekane i tople i Đina je ne jednom prespavala ispit jer joj je maćka došla u krevet a vani kiša a maćka prede i topla je no dobro.
Dakle nabaviti jači sauger. Dobro. E veli ćerce treba joj nokte uređivat.

Reko noramlno:Mački treba rašpat nokte i manikirat, ona bu ti uredno držala svaku šapu na raspolaganju dok se ti ubijaš oko njenih noktih i dok joj ti rašpaš nokte gledala bu neki dobar film na teveju. Moraš ih i pofarbati, po mogućnosti jarko crvenim lakom i to isključivo kad ispruži pandže. Trebaš joj obavezno bar jednu rinčicu staviti i mašlek na rep da bu sva fensi.


Kaj si ti prisebna, ti misliš da bu mačka dala da joj režeš samoobranu!!!??? Ak baš moraš nek to dela cimer ili cimerica! MaŠki se ne režu nokti nego ju se nauči da ih grebe - to se kupi nekaj ko neko drvo ima to u pet- (ili šest?) -shopovima i tam si ih ona zoštri, ne u šopu nego na tom drvetu. A lak i ne mora biti žarko crveni može rozi. A ne mora ni to može zdrapati cimerov namještaj, od firangi prek ormara do kreveta, zabole te! Bilo bi dobro da ak nađeš nekog dragog malog debelog s dioptrijom ko poštar iz Alana Forda, e, ono štrebera koji studira atomsku fiziku il ak postoji nekaj još teže, taj da nit ne primeti kad dođeš doma ili odeš, a da mu veliš da je ta mačka lav i da vam čuva kuću dok vas nema.

Mačka mora imat hrvacko ime, na primjer Micika tak da ak se jednom moja papiga Micika i tvoja mačketina Micika upoznaju da misliju da su si kaj u rodu, razmeš. Da ne bi mojoj papigi palo na pamet napasti mačku i pojesti ju, bošsačuvaj.

Jako bih volila čuti kakvu sugestiju u vezi maćaka, hvala. Znam ko bu proćital a onda bu me nazval i rekel bu - ćuj Seka ti si zbiljam prolupala, kaj če njoj maćka? A ja ću reći - ćuj stari konju, dam ti njen broj pa pitaj nju. Kaj, imaš kakvu maćku na lageru?




Post je objavljen 23.10.2016. u 17:39 sati.