Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Vlast (kojoj nisu dorasli)



Kad u fotelje zasjedu idioti, nastupi teror.


Ovaj saziv Sabora obiluje idiotima koji su zaposjeli fotelje.
Država nametnutih foteljaša nije država naroda. Netko je predsjedničin kum (pa su mu i saborska i ministarska fotelja osigurane, a čovjek glup ko Q). Netko je odradio službama, fotelje su mu osigurane. Netko nije odradio ništa, fotelje su mu osigurane jer ništa neće ni uraditi.
Država koju su okupirali pravnici i ekonomisti, vrvi obećanjima, reformama i s*anjem koje plaćaju smotani (pasivni, priglupi i laživi) narod.
Pojednostaviti priču kako državom upravljaju udbaši (mada propagandno poluefektno) nije uputno.
Udbaši upravljaju pomoću licemjernih, nesposobnih (ali vrlo ulizničkih) parazita koji su većinom pravnici i ekonomisti (socijalističke provenijencije). Socijalistički kadrovi (u jugoslaviji sluge srbima)(pobornici tita koji je širio međunarodni terorizam) pričama o proustaškim strujama ne ispuštaju vlast (kojoj kao paraziti i sluge nisu dorasli).
U sfrjotu su prva zanimanja koja su popunila sva radna mjesta i stvorila višak radne snage bili pravnici i ekonomisti.
Zar takvi mogu voditi državu ... (Šeks -pravnik, Mesić - pravnik, račan -goQ, Milanović - pravnik, Plenković - pravnik, ...)? (Nije li vrijeme primijetiti kako u tom modelu nešto nedostaje?)
Kako bi bilo za premijera odabrati nobelovca za mir - misionara iz Afrike ..? Idiota koji će razjuriti lažne pravnike i polusvršene ekonomiste (socijalističke indoktrinacije)! Pa neka vladaju idioti.
J*bem vam majku, četničku! Vama i onome tko vam dozvoljava okupirati i uništavati državu.

Vi jeste vlast (samo za svoj interes). Glupi ste i bezobzirni.
Narod (polukmnetski-poluseljački), uvjeren kako se nećete okoristiti njihovim radom (zaboravljajući kako vi državnim zaduživanjem taj narod dugoročno uništavate), pasivno čeka vaše odumiranje (od gladi). I griješi. Nakon vas, dođete vi (retuširani novim idiotlukom) i s većim državnim dugom.
Nepostojanjem razvijene privrede i podjele rada, hrvatsko društvo tavori na marginama laži i zaduživanja (koja će se pretvoriti u trajno odricanje od nekog suverenoga prava). Oblik ekonomije koji stvara trajni poremećaj svih oblika društvenog postojanja.
Četnici (niste sposobni niti krasti trajno, kradete tako da iza vas nastaje slom (gubitak stanovništva, teritorija i ljepote življenja)).

Ovu vlast ne smatram dobro došlom, smatram je neprijateljskom i koristim pravo povelje UN-a na neposluh i pravo na samo organiziranje.





Post je objavljen 16.10.2016. u 16:36 sati.