Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sekasmith2

Marketing

tripice

Prijateljica mi hoće pokloniti (na moj savjet - da ne baci) nešto što inače košta cca 350 kn (gajba za 'ticu). Budući da laje na mob, ne tica nego prijateljica, zovem joj dragog i velim čuj jel može tvoja žena na tvoj mob, veli on može, nasmijemo se veli taman me evo ušel sam u kuću, znaš da moja draga na mob sad priča znam i to tak. Reko i to bolje od tebe znam i tak.

E malo ono kaj bi rekli sasmabezveze i ja pitam jel jede to kaj ja planiram skuhati (tripice sa špekom da ne bi bilo!) i to jel jelte - jel bu došla ona sama s tih 350 kn u nekom obliku ili s njim, veli sama, on kao radi prek vikenda, pozdravljam akciju i nek bu plaćeno, sve odlično, a reko dobro onda bumo ručak za njega spakirali u nekaj pa buš mu odnesla. Kad on - koji je šljakal od 7, dok ovo pišem je osamjnajst navečer, vraća ona naime njemu njegov mu njegov njeeegov mob, da pitam jel to definitivno, kad: eeeeeeeeee digne galamu, jeeeeEEEEEEEEEE, ujutro sam imal poziiiiiiiiiiiv, imal sam poziv, dapače, dvaaaaaaaaa propuštena poziva od jutros, brzo prekini, ajbok i to da vidim ko je to zval. Jebote tramvaj, pa kaj si delal do sad, sad si videl kad ti je draga načas dala tvoj mobitel, SAD SI VIDEL da imaš dva propuštena poziva i baš sad moraš vidit ko to je propušten, e jebise.

Idi u pičku materinu nebuš dobil ni jednu ni tripice jebote sa špekom! jebote i ti i tvoja dva propuštena poziva, nebuš dobil zapakiran ručak, a nebu mi nit niko došel u nedelju kad imam u planu prošetat svojih 113 kila po parku, sesti se na klupicu i čitati Markeza.

Nek mi neko rastumači o čemu se tu radi, hvala. Mojoj glupoj tici je dobro i u staroj gajbi.

Jesam stara i osjetljiva i pun kufer mi je nedoraslih ljudi?

Post je objavljen 14.10.2016. u 18:35 sati.