Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auzmish

Marketing

Strahote su nad nama

Potaknut učestalim napisima tipa "Što vam aviokompanije neće reći", "O čemu šute piloti" ili "Najsigurnije sjedište u avionu", vraćam se iskonu i krsnoj kumi ovog bloga.
Slijedeći serioznost i kompetenciju medija u izvještavanju o odvažnim muškarcima u njihovim letećim sanducima, prvo se posvećujem tzv. Chemtailsima.
Dok i laici i struka šute o tehnologiji zasipanja mističnim kemikalijama, o tome, kad se to, gdje i kamo u zrakoplov sipaju kemikalije, kako se otpuštaju... - dokazi su nam pred očima...



Naravno, samo najzadrtijim sljedbenicima teorija zavjere i tehnički najnepismenijim laicima mračne tajne Chemtrailsa djeluju za pobrkati slično - tehničkim kvarovima. A njih puno nebo ... :


(korištenje kineskih abgemufni umjesto originalnih)


(progorijevanje klipnog prstenja zbog sipanja plavog dizela)


(začepljenje katalizatora)


(zatajenje prirodnog horizonta)

Uz ove strahote, kojima svjedočimo svakodnevno, valja spomenuti i po život opasne manevre zrakoplova u izbjegavanju olujnih oblaka, koji čovjeka i stroj dovode do krajnjih granica ... :



Na žalost, grozne su, užasne i tragične posljedice gubitka kontrole nad zrakoplovom, od dubokog prevlačenja do nezaustavljivog poniranja:





... a oni, koji uporno ponavljaju kako je nebo sigurno, zacijelo ne žele da ikad vidite ovakve slike, koje zorno dokumentiraju trenutke prije katastrofalnih sudara sa nezamislivim posljedicama:











I zato, jer je istina negdje oko nas... Ne recite, da vas Shelly nije upozorio...



Post je objavljen 14.10.2016. u 13:33 sati.