Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Kad admin kaže da je tako

Cenzure sam se nauživao svih ovih godina, cenzure i svakakvih kritika, no sve je to imalo barem naznake neke logike, živimo u neobrazovanom ruralno konzervativnom društvu i takve stvari su normalne. Internet ipak svakom nudi demokratično pravo za iznošenje stava i tu su ravnopravne šovinističke svinje, konzervativni babci, nacistički primitivci i antisemiti, histerični retardi, zatucane moralistice, sadističke nakaze, sad sam se samo prisjetio profila nekih svojih kritičara, a ipak, admini bi trebali uobziriti mišljenja i tih i takvih, osim ako web zajednica nije profilirana, a takvih za šire pučanstvo baš kod nas ni nema.
Fejsovi admini su mi s vremena na vrijeme skidali golotinju, zatvorili su i jednu izvrsnu stranicu na kojoj smo od Hrvata bili admini, ak se dobro sjećam, blogerica Daniela i ja, no dobro, kod nas se i fakultetsko obrazovani ljudi užasavaju prikaza golog ljudskog tijela, može se razumiti. Par mjeseci mi nisu dirali zbilja izvrsnu fotku gole žene koja izlazi iz mora, to mi je bila naslovna fotka i na kraju sam je sam promijenio.
Na instagramu na kojem sam se nagledao svega i svačega sam pak primjetio ono što primjećujem zadnjih godina u takozvanom realnom životu, admin reže po svom bez obrazloženja, samo stavi link na uvjete korištenja koji se mogu svakojako tumačiti i najbolje, ako ne stisneš gumb "ok" ne možeš pristupiti računu. Zadnja mi je skinuta današnja fotka skroz dolje, a golotinja s preko 1500 lajkova stoji nedirnuta tu u blizini.
Inače danas sam jeo "ražnjić za naše male goste" i dobro se najeo, na povratku smo svratili do poznate mesnice, još smo šokirani cijenom suhe kobasice od 120 kuna, no ona možda bude zvijezda nekog narednog posta.



Post je objavljen 13.10.2016. u 21:46 sati.