Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
14.25 sati Ah, ma kako? Zašto? Zašto? Zašto? Kad totalno sam 'žbljak' bespijekorno mi funkcionira sustav za pisanje slova a bez dara sam za to. Zašto? Zašto? Zašto? I još mi je dano da imam ovaj najprobitačniji medij od medija svih. Zašto? Zašto? Zašto? Sto ja to imam reći svima? 'Da ustrajemo moli za nas o Gospe Sinjska budi nam spas.'
Image and video hosting by TinyPic
14.45 sati Eh da je znati redak složiti. Dao bih ga onom što osvaja me. Vama je to za očekivati ali ne i meni. Redak o Lojoli bih rado znati ispisati. Eh, Lojola u tvojim postrojbama sam bio ali za te nisam mario. Tek sada kad kao i ti nogama ne mogu migati. A i to kad si se u funkciju vratio krenuo sa postrojbama svojim. A nije valjda da ću... Daj ruku, dodaj kamen... Lojola budimo skupa.
Image and video hosting by TinyPic
15.34 sati O vrucima blagoslova redak bi htio. O sebi kako to da me blagoslov Božji prekriva. Samo znam to kad raspet iz ljubavi si, blagoslovi Božji te se nadovežu. Kad su i na tebi izredali su se i Ponciji i Pilati, razbojnici ovi i oni. I kad naravno Juda je bio tu. Kad tek što si izustio: Bože moj, Bože moj... Shvatiš to u čem si vrutak je blagoslova. Ali jer znam da je Isus ljubio one koji raspinjali su ga... Ah, Isuse blaga i ponizna Srca učini srce moje po Srcu svome.

Post je objavljen 11.10.2016. u 17:40 sati.