Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obrucnabacvi

Marketing

SPECIJALNI RAT NA VRHUNCU


Spec. rat je na vrhuncu. Počelo je zveckanje oružjem!



Savo Štrbac, Dokumenta, Veritas, i druge pročetničke organizacije, traže da se raskroji Hrvatska, i da se skroji nova zemlja Jugoslavija, bez Ustaša, jednim imenom Hrvata, po dinamici, i bez turbulentnih previranja, koje uzrokuju, mladi.
Nakon svega ostaje, samo pitanje, kada će Pupovac i Stanimirović doći do zelenog svjetla za pokretanje akcija četništva. Nije zgorega ni pomisliti, da narod Hrvatske nikada neće, odustati od borbe za nju i da se ne će dogoditi više nikada Bleiburg, Ovčara, Vukovar, Škabrnja, i druga nevesela mjesta, jer nikada nije bilo niti će biti da je Hrvat prvi počinjao i da za sve mora odgovarati, i biti prozivan od strane neljudskih snaga, koje diktiraju svom snagom uništenjem hrvatskog naroda, te s time kane i raditi sva moguća zla, da se smjeli Hrvatski narod uništi u korijenu svog postojanja.

Sa time mislim, još kazati da Hrvat nije Hrvatu vuk, dok nisu komunisti zaigrali, nesebičnu predstavu od poplave u Gunji, pa sve do lažnih objava za bombe u Vinkovcima koja je zapravo bila znak za uzbunu su bile upravo alarm za nešto daleko veće što sam ranije u tekstu naznačio. Dakle slušajte sebe, i ne libite se upustiti u dijalog sa onima koji su mali i neprimjetni. Ima nas svuda. Planiraju agresiju iznova. I to za dvije do tri godine. Za dvije tri godine? Imamo li mi uopće vremena stabilizirati se, kao vojna sila, pobjednička, nakon rasula u SOA, MORH, i drugim institucijama.

Što se događa kad vojna sila poput Hrvatske popusti pred naletom četništva, i veleizdajnika u državnim institucijama. Ovako oslabljeni, i rasparani, načeti iznutra, rastrojeni uz pomoć novca privilegija i bogatih službenika, koji su podvrgnuti kontroli uma. Poglavito kontroli uma, manje inteligentnih ljudi, koji imaju na njih veliki utjecaj, jer ne promišljaju svojom glavom. Ili pak da!?



Elitne ruske postrojbe stižu u Srbiju!

Istočna Slavonija, će ponovo biti napadnuta, od Srbije a svi znaci govore u prilog tome da se okupljanje četnika i komunista, realizira od Dunava do Istre. Stoga Vas ne treba čuditi ovo: budući da je uspješno ostvarena suradnja drž. odvjetništva Hrvatske i Srbije, sa optužnicama se nastavlja svakodnevno, dalje i agresivnije. Naši tulavci od političara nisu nikada niti započeli obranu Hrvatske i Hrvata. Gnjusno do bola. Hrvatska sve slabija, Srbija sve jača, zvecka se oružjem sa druge strane.

Spec. rat je na vrhuncu. Počelo je ostvarivanje drugog dijela plana.

Izvor: HOŠ (Stric Ivan)



Post je objavljen 10.10.2016. u 18:59 sati.