Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BJELOVARSKI HRT ZATRPAN JE S CIPELAMA



PREKRŠAJNI SUD U BJELOVARU - ZAPISNIK SA GLAVNE RASPRAVE (BROJ; IV-G-462/2006.)

U cijelosti ostajem kod svog navoda i prigovora kojega sam uložio na pobijanje prekršajnog naloga. Ja se ne smatram krivim i odgovornim za prekršaj koji mi se stavlja na teret; jer sam svojom radnjom istresao 198 pari (novih) cipela, a ne kako se tvrdi u optužnom aktu 100-tinanjak pari cipela.

Cipele sam istrpao ispred ulaza HRT-a, u ulici Ivana Trnskoga u Bjelovaru, tako da sam im sa "hrpom" cipela zatvorio ulaz u studij televizije. Jer smatram da novinari toga studija su korumpirani i pristrani, jer ne žele dolaziti na novinske konferencije udruge "ŠTIT ", odnosno već duže vrijeme oni vrše cenzuru i stop-i-raju naša priopćenja.

HRT-e sam počastio sa cipelama iz razloga što boljkotiraju naš rad i aktivnosti... Kada me vi pitate odakle mi tolike cipele? Ja vam odgovaram da iz donacije smo dobili prek 1600 pari cipela, koja sam uglavnom podijelio sirotinji i ljudima imovinskog lošeg stanja.

U nekoliko navrata sam obavijestio HRT-e Zagreb, i stavio na znanje kako se njihovi novinari ponašaju u Bjelovaru, da provode samovolju, i da su neodgovorni - pa sam kritične zgode "počastio ih s lijepim cipelama".

Znam da policiju je pozvao Ante Topalović, zaštitar službe AKD-a i gradsku komunalnu službu, gospodina Franju Blažeka. Na kraju te iste cipele su završile u "Karitasu" kod gospođe Danice Bilić, koja ih je podijelila bjelovarskoj sirotinji.

Moram i ovo reći; obukao sam pola grada i pet sela sa cipelama iz donacije, i danas mi se ovako zahvaljuje,.., i novinari igraju svoju političku igru na štetu naroda, Neka se javi onaj tko - može reći da sam mu ja prodao cipele? A policija je rekla da sam ja - diler sa cipelama... Sad vidite kakve sve gluposti policija trabunja.

Cipele koje sam im bacio pred vrata - ulaza HRT-a, je bio samo moj protest protiv svih kriminala u Bjelovaru, koje i novinarske kuće štite...

SUD DONOSI RJEŠENJE: Prekršajni postupak se obustavlja (01.12.2006.)

Dana, 29. lipnja 2006., u 09,15 sati, nađene su cipele pred vratima HRT-a, te okrivljeni nije ni vikao, niti što oštetio,.., po odredbi zakona Branko Stojkoović, nije počinio prekršaj, i odredbom članka 251. st. 2 Zakona, troškovi suđenja padaju na teret države.

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 09.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3350.



Post je objavljen 09.10.2016. u 13:30 sati.