Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
20.00 sati Evo baš me nazvala teta Mara iz Splita i kaže da joj je umro brat Vlado. A on je moj ujak i krsni kum. E kad bi mi Isusove ovce voljeli Isusa kao on. Mislim da ne griješim da je on sada u sred raja. Oh, kako je to bilo 31. 1. 1960. kad je moja pokojna majka (njegova sestra) bila u bolnici u Splitu a uz nju je bio i 'onaj' (ja). I bit će na inicijativu Vladinu pala ideja da će 'onoga' (mene) krstiti. I učinjeno je to u crkvi sv. Josipa jer tada je to bila župna crkva nas Kmanjana. A dragi čovjek. Uzoran vjernik. Mislim da pobožnijeg, a ni boljeg čovjeka nije bilo u obitelji ove Isusove ovce. Eto učinit ću za njega što mogu, večeras je Gospina krunica za njega i sutra sveta misa. Zapravo sam obogaćen ovim žalosnim događajem jer imam još jednog zagovornika na Nebu. Haj, zdravi i veseli bili!
Image and video hosting by TinyPic
- Eh, ujak Vlado je obašao Isusovu ovcu u Krapinskim Toplicama kada je putovao Blajburg, možda je to bilo 2004. A i dao mi je podatke za izradu obiteljskog stabla. Sad ću za njega Gospinu krunicu.
- P. Luka moja iskrena sućut. Pok. Vlado živio svoju vjeru. Kao pravednik tako je i umro. Neka ga Gospodin nagradi za njegovu dobrotu. (s. Nazarija Koljanin)

Post je objavljen 07.10.2016. u 10:46 sati.