Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

ODLOMAK ROMANA FANG - DAJANA DIVERNO

Visok, vitak muškarac, srednjih godina je nekoliko minuta stajao u kuponici pred ogledalom. Zurio je u svoj lik u ogledalu, nesvestan stvarnosti, sebe, života i sveta. Konačno sagao je glavu i trznuo se. Kao da se odjednom naglo, i nenadno vratio iz neke druge galaksije. Zagledao se u svoje okrvavljene ruke s kojih je kapala crvena krv po lavabou. Uzdahnuo je duboko. Cenio je urednost.
Oprao je ruke, svestan toga kako će se uskoro morati oprati sasvim. Uvek je to činio. Ritual ni sad nije mogao biti drgačiji.
Seksualni odnos je nešto što je s više različitih ljudskih aspekata gledišta shvatano na sasvim drugačiji način. On se seksualnom odnosu uvek divio, smatrajući ga bajnim, čuvenim, krasnim. Zagledao se opet u svoj lik dok je brisao rrke o beli peškir. Konačno je s pomalo utrnutim nogama od dugog, predugog stajanja u kupaonici krenuo je prema sobi diveći se već s vrata svom monstruoznom delu. Na sred sobe, na parketu je ležala naga dvadesetogodišnja devojka crvenkaste kose. Njene noge su bile raširene, grudi su bile uprote visoko, a ruke je na nekakav neobičan način ovila oko svoje glave. ... Na desnoj ruci su joj vene bile prerezane i prsti zgrčeni. Umrla je u bolu, on je znao da je morala umreti tako.


Post je objavljen 05.10.2016. u 13:40 sati.