Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

zdravlje

doša mi prije neki dan kolega i kaže:
- od jutros sam napravio 10 000 koraka.
- e, kako znaš ali si broja?
- šta ti je iman aplikaciju koja broji korake.
- to je onda oko 7 km
- ma šta ti je? 7 km
- a imaš li pretvarač koraka u km na toj aplikaciji?
- vid stvarno, ima.
- i koliko je to u kilometrima?
- evo sad ću nač....7,6 km.
- jebate! nahoda se ti od jutros, a još.
e dobro, biće on taj dan proša i 10 km, sve da i nije 7,5 km je lipa udaljenost uz prosječan hod čovjeka to je šetnja od jednog sata i 40 min.

sidin ja tako doma u vrime od marende i slušan zdravi radio (radio sunce). zoven ga zdravi zado šta stalno daju emisije o zdravlju, nema političkih tema, nema vijesti osim ako nisu o zdravlju, al zato imaju odličnu muziku, jedino me oni dedić upila, al to nema veze, kad ženska počne pričat kako je za opće zdravstveno stanje vrlo bitna fizička aktivnost čovika te da se za održavanje kondicije preporuča napravit dnevno najmanje 2000 koraka (1,5 km; 20 min). jebate! mislin se ja oni moj puca od zdravlja kad je samo kroz jutro napravija pet puta više.

ništa, upadne muzika uzmen za marendat kuhane pureće šunke (jer ona je ipak zdravija od praseče a kamo li od parizera) i sira ementala, stavin u tost i dok san čeka da se popeče čitan na ambalaži od pureće šunke poruku "bez glutena". jebate, mislin se otkud gluten u puretini kad je on sastojak samo nekih žitarica? pa se promislin, aj dobro tuke čokaju žitarice pa valjda od toga!? a jebate, ako je i od toga kako su ga onda ispurgali!? ka san to vidija oma san uzeja i sir da vidin jel na njemu piše "bez laktoze". ne piše.

zvonija toster i uvatija se čopat, kad ne da mi vrag mira oden u frižider i uzmen janu da vidin jel na njoj šta piše. ne piše njanci poruka. znači nju mogu konzumirat bez straha jer, jebate zamisli da piše neka poruka koju nisan razumija! poslin drugog tosta san oma iša guglat koliko koraka moran napravit za potrošit tolike kalorije šta san use unija al nisan ništa naša, sve da i jesam bilo bi mi zakurac jer neman pametni telefon šta broji korake a da i' sam brojim, toliki redikul nisam.



Post je objavljen 04.10.2016. u 15:15 sati.