Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BLAŽENI SVI ONI KOJI TO NE BUDU SLUŠALI



SUTRA ZA DAN GRADA (29. RUJAN 1991.,- 29.RUJAN 2016.) PRIČATI ĆE NAM OPET STARE PRIČE - KAKO SMO OSLOBOĐENI, I KAKO DOBRO I SVE BOLJE ŽIVIMO... A GRAD SMO SVE VEĆE BIJEDE I SIROMAŠTVA I NEZAPOSLENOSTI..

Puk u Bjelovaru, progutati će licemjerno "žmireči" mnoge sotonske laži, i to u hrpe i hrpe oblatna vražjih... U subotu u Domu kulture u Bjelovaru, 24. rujna 2016., predstavljena je knjige Stjepana Ivanića “Lice i naličje Domovinskog rata”, u tiražu od 500 komada.

Gosti su bili: Petar Stipetić, stožerni general, recenzent Franjo Feldi, general-pukovnik, recenzent Anton Tus, stožerni general, i knjižničar Ilija Pejić, prof., urednik iz Bjelovara.

Na predstavljanju knjige je došlo desetak ljudi, i nikoga više nije zanimao taj događaj. Priče o hrvatskoj vojsci su bajka, i 105. brigadi Hrvatske vojske. Još se ne zna protiv koga smo se borili i zašto? I tko je platio ratnu štetu...

Svi ti drugovi bili su (bivši) oficiri JNA, i oni borili su se protiv JNA, ma živo je to sve ruglo. Sad je ovo "nova borba s knjigama", s kojima žele ubijediti i opravdati "izmišljeni rat" i umiriti svoju nečistu savjest... Bivši oficir i major Stjepan Ivanić, u svojoj knjizi nigdje nije spomenuo; Milu Ćuka, Luku Markešića, Josipa Trogrlića; Stipu Pranjića, Matu Šipraka, Antu Berića, Danu Sučića, Zdravka Hegeda; Josipa Beljana, Miodraga Saraju, itd.

Ivanićevu knjigu bi bolje i vjerodostojnije napisao jedan obični srednjoškolac. Tiskara Horvat d.o.o. zarađuje na štampanju takvog "govneta u celefanu", a grad Bjelovar, plaća novcima od naroda iz proračuna. Obol knjizi su dali Željko Pleskalt, profesor i Damir Feher. Sutra će mahati sa zastavama i praviti parade,.., a ni jednu tvornicu svečano neće otvoriti, isto tako i radno mjesto.... Platiti će Škoru da pjeva...

Danas, (28.09.2016.) u gradskome muzeju u Bjelovaru, predstaviti će svoju novu knjigu Jure Šimić. Opet bude lopov Šimić, optuživao nekoga drugoga za pljačke, političke promašaje, i mnoge laži i obećanja...

ONI MLADIMA LJUDIMA ŽELE PRODATI SVOJE BOLESNE LAŽI I MISTIFIKACIJE - KOLIKO JE SAMO MLADIH POBJEGLO IZ OVE LAŽNE HRVATSKE ZBOG TAKVIH "DOMOLJUBA"

http://crostojkovic1958.blog.hr

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3320.



Post je objavljen 28.09.2016. u 10:38 sati.