Kruh
Maslinovo ulje
Pečurke
Turčini
Sol, papar
Patlidžan
Češnjak
Masline
Kriške kruha nakapati maslinovim uljem. Popapriti. Na svaku staviti kolut patlidžana. Potom dodati nasjeckane pečurke i turčine i na kolutiće nasjeckane masline. Posipati češnjakom i po želji origanom i bosiljkom. Opet pokapati maslinovim uljem. Posoliti i popapriti. Zapeći u pećnici na 200 stupnjeva 10 - 15 minuta.
Crno brašno
Kvasac suhi
Sol
Topla voda
Patlidžan
Masline
Kečap ili pasirana rajčica
Pečurke
Origano
Bosiljak
Umijesiti tijesto od crnog brašna, malo soli, suhog kvasca i tople vode. Kad odstoji trgati komade i oblikovati pizze. Obilato namazati kečapom ili domaćim umakom od rajčice. Patlidžan tanko narezati i poslagati. Obilato staviti maslina. Dodati pečurke. Posuti bosiljkom i origanom. Peći na 200 stupnjeva 20ak minuta.
Post je objavljen 27.09.2016. u 15:40 sati.