Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saywhatyouwant

Marketing

Kada bih dobila na lotu - 31 day blog challenge - DAY 6

Pozdrav svima!
Kasnim jedan dan, ali nema veze. Trebalo se oporaviti jučer od burnog izlaska, haha.
Ljudi moji, selim se za 5 dana, pa ja spavat ne mogu, tko zna što će biti dan prije selidbe. Preuzbuđena sam, haha

No nebitno, krenimo na današnju challenge temu.
Često razmišljam što bih kada bih dobila na lotu, samo još moram početi igrati loto i to je to.
Obzirom da mi je situacija u obitelji trenutno pred raspadom, novci bi dobro došli. Tata uskoro odlazi u Njemačku ''trbuhom za kruhom'', brat isto planira, ja se selim u drugi grad, majka ostaje sama. Svatko na svoju stranu, užasno sam tužna zbog toga.

Kada bih dobila na lotu, prvo bih odvela majku i baku u neki hotel na moru s 5 zvjezdica, platila im sve živo jer znam da su to zaslužile. Obje su u životu do svega došle same, bez ikakve potpore i definitivno im treba neki odmor od svega.
To bi bilo prvo, onda bih razmislila što dalje s tim novcima. Ja bih se, vjerojatno, odselila u Italiju, točnije Torino Otišla bih u Makedoniju i napokon upoznala svog predivnog prijatelja.
Pomogla bih cijeloj svojoj obitelji i rodbini koji su u mom životu. Naravno, bilo bi i onih koji bi se sjetili da postojim pa bismo naglo postali neki najbolji prijatelji, barem s njihove strane. Takvima ne bih pomogla, nisu zaslužili.

Kada bih dobila na lotu, imala bih dosta novaca da ostvarim svoje snove, rad s djecom. Osnovala bih neku udrugu, išla na tečajeve, mogla bih si platiti fakultet, mogla bih svašta. Gdje bi mi bio kraj? Ne bih se promijenila, i dalje bih ostala normalna obična cura koja samo želi ostvariti svoje snove jer to mi je trenutno najbitnije. :)

Do čitanja!


Post je objavljen 26.09.2016. u 12:11 sati.