Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Pasji životi



Druženje s poznatom twiterašicom i aktivisticom iz Frankfurta, njenim partnerom i psima, nažalost ne mogu objaviti fotografije, jer joj u Njemačkoj ponovo aktivni i nasilni nacisti prijete i skriva identitet. Zanimljivo da su partnerovi djed i baka bili iz Bosne, no u roditeljskoj kući se govorio samo njemački jezik.
Zanimljivo je kad se borbe s društvenih mreža pokušavaju premjestiti u takozvani realni život i obratno. Strast tih beznačajnih na bilo kojem od tva neusporediva polja kojim pokušavaju zagorčati živote "popularnima", jer na twitteru se npr. više vjeruje twiterašici jÇapulcu B nego nekom recimo socijaldemokratskom političaru, nevažno što ono što piše nema bitan uticaj na realu. Psi najbolje znaju, treba se boriti za zapišane terene.
Mnogo veća nepoznanica od susreta s dotad stvarno nepoznatim ljudima, kojima sam znao samo kako im izgledaju psi, ženka i mužjak, mi je bila kako će se moj Jin složiti s njima, pogotovo muškim. Sve je ispalo zadivljujuće harmonično, uključujući i par upozoravajućih lajanja, pas psu ipak nije bio čovjek.
p.s.
Neovisno o bankama ni u Njemačkoj nema više života od poljoprivrede niti perspektiva otvaranja novih radnih mjesta, posebno u manjim sredinama, morat će se tražiti nova društvena rješena različita od onih ukorijenjenih u izmanipuliranim mozgovima, otprilike sažetak razgovora o jednoj od tema.

Post je objavljen 26.09.2016. u 11:05 sati.