Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Anatomija jednog ubojstva

Evo novinari i javnost su zadovoljni, slučaj je praktično riješen, ubojstvo i samoubojstvo, jedino je netko zeznuo pričom o načinu prenošenja leša pa su svi priču prenijeli, onda je netko napisao na twitteru, čudno, radi se o 11 km, netko drugi je pak rekao da ima tridesetak kilometara od ta dva mjesta, no nebitno, u slučajevima kad se ubojica samoubio on se službeno ne goni, to što je neki novinar zeznuo s prenosom leša, koga briga za nebitnosti.
Ja ću vam opet ispričati priču koju sam ja navodno čuo, jer sve na ovom blogu je fikcija, ponavljam zbog onih koji žive u staklenom zvonu svojih umjetnosti i ništa ne razumiju. Veli dakle najbolja prijateljica pretpostavljenog ubojice, radi se o velikoj ljubavi, no mladića je sekta uzela pod svoje, velim sekta, mada je to diskutabilno, ne daju oni svoju crkvu, eh te vražje definicije, i ne pušta, ljubavnici se bore i očajavaju jer ovi iz sekte su znatno moćniji od parlamentarnog zastupnika minorne stranke. E u priči su i bolesti, kojih sad već provjereno nema po zvaničnim izvještajima, doktor, moj drugar, kaže da treba proći haj,haj, vremena nakon obdukcije da bi se utvrdilo, jel ovaj bio bolestan.
Po zvaničnim izvorima u koje nije potrebno sumnjati, ubojstvo je počinjeno, po opisu najvjerojatnije gušenjem, leš je trsansportiran u stan ubojice, novinari su krivo shvatili tko je bio prijavljivan zbog stalkanja, no i to je nebitno, radi se o mladiću koji je bio zaposlen zadnje vrijeme u uredu parlamentarnog zastupnika.
Postoji i treća priča. Fotografiju njegove ljubavi, onog koji mu je sve u životu, ubojica je objavio na twitteru u jednom od zadnja dva twitta. Inače nitko od dosad navedenih u postu ne poznaje fotkanog lika.
Kolega bloger i fotograf konstatira da je fotografija snimljena i objavljena u vrijeme kad je žrtva po sadašnjim spoznajama bila mrtva, da je snimljena u S-Bahnu (gradskoj željeznici), da ničim u gesti ne odaje ikakvu vezu s potajnim snimateljem.
Možda je danas slučaj riješen, danas ništa nisam pratio, konstatirao sam jutros da su mi sve priče vjerodostojne, meni je pak palo u oči zapošljavanje kod gubitnika pred izvjesno gubljenje izbora i posla, možda samo očaj u sustavu u kojemu živimo i nemamo izbora, istraga u pravnoj državi vele uvijek sve otkriva.
p.s.
Fotke ne slijede naravno priču, fotke na ovom blogu ignoriraju fikciju i pokazuju što se stvarno, u realnom vremenu, bez posredovanja medija i istražitelja, događa.



Post je objavljen 21.09.2016. u 20:43 sati.