Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/croanonimac

Marketing

Koga bi želio upoznati i zašto?– 31 day blog challenge – Day 22

3 osobe. Dosta toga mi se u životu svodi na broj 3. Nije ni premalo ni previše - nego taman.
1. osoba je Arnold Schwarzenegger. Arnie mi je jedan od najdražih osoba, prvenstveno ga obožavam kao body-buildera. Nevjerojatno je koliko čovjek može biti uporan, unatoč ljudima koji ti žele zlo i jedini cilj im je obeshrabriti te. S oduševljenjem sam čitao njegovu biografiju, čovjek je fenomen. Od svog uspjeha u body-buildingu do glumačke karijere i nedavno političke karijere - Arnie je pokazao kako stvari stoje. Sjećam se kad sam prvi put gledao njegov video u teretani. Naježil sam se. I drugi put. I treći put. Njegove motivacijske govore sam slušal kad mi nije baš sve bilo "bajno i sjajno" u životu. Sviđa mi se činjenica da je unatoč problema u komunikaciji i izgovora engleskog jezika ostvario nevjerojatnu glumačku karijeru. I kao šećer na kraju - sve je začinio s političkim uspjehom. Čovjek je moj idol ,definitivno.
2. osoba (odnosno osobe) su Dimitri Vegas i Like Mike. Trenutno su prvi na DJ MAG top 100 ljestvici. S užitkom gledam njihove nastupe na Tomorrowlandu i ostalim svjetskim festivalima, volim njihove pjesme i oni su mi najdraži duo u glazbenoj industriji. Njih bi želio upoznati, onako ležerno. Negdje kraj bazena, uz pivu.
3. osoba je Ricky Gervais, stand up komičar i kreator serije "The Office", koja je ujedno i moja najdraža humoristična serija. Pogledao sam sve njegove nastupe na internetu i zavolio sam ga na prvi pogled. Ricky je ujedno i moja doza inspiracije. Volim sve što je vezano uz njega.
Ovo je više-manje to što sam htio napisati. No, kako sam pisao palo mi je još nešto na pamet.

Ove tri osobe imaju točno ono pto ja želim postati. Arnie ima snagu tijela i uma. Dimitri Vegas i Like Mike se znaju zabavljati. Ricky ima smisla za humor. Takav zapravo ja želim postati. Mislim da bih bio najsretniji kad bi postigao kombinaciju ovih osoba.

Evo, toliko od mene, nadam se da sam bio kratak i jasan.

Post je objavljen 19.09.2016. u 00:36 sati.