Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Lijep zalazak



Nakon ručka popodne i predvečer u prirodi kod prijatelja, naknadna razmjena darova za rođendane koji su prošli, razgovor uglavnom o Berlinu, u kojem je i on boravio, još nakon nas. Pokazao je i fotke, jučer je nakon velikih sigurnosnih provjera bio u posjetu na samom kruzeru, kaže dvanaest katova i vidljive hijerarhijske razlike, tko je koliko platio kartu. Kino, jazz klub, restorani, dućani, velegrad u malom...
Na povratku doma najprije pregled berlinskih vijesti, tamo su danas izbori, berlinski pirati zbog kojih sam i sam ušao u kratku političku avanturu su očekivano neslavno s 1,7% propali, no od mog mladog društva neki su ipak ušli u parlament, ali na listama drugih stranaka. Kao u onoj Arsenovoj "Tebi je lako reći idi i ni za čim ne žali, tebi je lako jer si dijete, i jer te nisu ostavljali" mladi imaju vremena za ispravljanje svojih zabluda i dobro da je tako, najgore je ostati sentimentalan i ne prihvatiti očite greške.
Čestitke poslane, lajkan status jednog dostojanstvenog gubitnika, iako je kasno objavit ću post prije spavanja, ne rade se u životu samo smislene stvari.

Post je objavljen 18.09.2016. u 22:42 sati.