Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

Što se pročitalo

Vrijedno čitajući u proteklih mjesec dana, mogu vas izvijestiti o barem tri, ako ne i četiri nova naslova za mojim čitateljskim pojasom.

Trebalo mi je neko vrijeme, ali pročitala sam “Cara Oceanskog perivoja” autora Stephena L. Cartera - radi se o križancu obiteljske sage i kriminalističkog trilera, prvijencu za čije se pravo objavljivanja održala aukcija, okončana iznosom od čak četiri milijuna dolara.

Osim toga, novoprevedeni John Green, s romanom za mlade pod naslovom “Obilje Katherina”, svidio mi se zbog svog uobičajeno šarmantnog stila.

A naravno, nisam propustila niti “Karijeru zla”, treći naslov iz serijala o detektivu Cormoranu Strikeu i njegovoj partnerici Robin Ellacot, iz pera J. K. Rowling, koja piše pod pseudonimom Robert Galbraith.

I da, prelistala sam “Stotku”, vodič kroz predmete koje svaka žena sa stilom mora imati, pri čemu je žena sa stilom autorica Nina Garcia (autorica “Male crne knjižice stila” ili tako nečega), a ilustrator je Ruben Toledo.

I dalje pokušavam pročitati “Simor” autorice Doris Pandžić (zaslužuje da joj se posvetim, a nikako ne nalazim stanje uma koje bi se moglo opisati kao compos mentis), “Posljednjeg dona” Maria Puza, Ugrešićkino “Zabranjeno čitanje”, “Započnite vlastiti biznis s manje od 1.000 USD” autora Willa Davisa, a počela sam i “Trk” autorice Ann Patchett... za svakog ponešto, pa stay tuned!

Post je objavljen 15.09.2016. u 09:39 sati.