Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Upozorenje pravaši,imamo gadan problem!!!

Naravno, od kad smo osnovani praktički smo u problemu. Kontra sistema kontra svih državnih zajednica za samostalnu i suverenu i zemlju sretnih ljudi,naravno nas Hrvata!!

Predsjednik stranke Daniel Srb podnio je ostavku i to kako čujem neopozivu. Naravno, mnogi od Vas sa velikim ushićenjem čekaju da se on odmakne od HSP-a misleći da će tako biti riješeni svi problemi.

Uistinu, političkim neznalicama on bi trebao predstavljati najneuspješnijeg predsjednika a po meni radi se o tranzicijskom predsjedniku žrtve okolnosti,loših suradnika ili točnije nesposobnih suradnika koji su navodeći ga na propuste doslovno utihnuli i naravno upravo takvi će kao "mesije" iskočiti prvi i reći "da,mi smo riješenje" ili "vrijeme je za nas"!!!

Takve osobe viđamo stalno u svim strankama a u HDZ-u najpoznatiji je Jandoković. Predsjednici ginu kao "njemačka vojska ispred Staljingrada" a oni ko Vlado Šeks žive viječno.

Teško je uopće nagovarati nekoga da preuzme kormilo stranke izvan sustava stranke a isto tako teško je i očekivati promjene s onima koji već godinama od Đapića na ovamo lagano i bez pompe određuju baš sve!

Kočničari demokracije,osobe nedijaloga,pristojnih demokratskih i pravaških manira su rak rana HSP-a od kada ga je preuzeo Anto Đapić na famoznom Kutinskom Saboru.

Kao što se u HDZ-u događaju prevrati tako i u HSP-u tajne službe te njihovi pijuni u stranačkim redovima pokušavaju preuzet HSP koji je doslovno dodirnuo dno.

Ostavka predsjednika Srba je korektan demokratski čin al vrlo loš za HSP te ugrožava sve ono što se je ostvarilo "čišćenjem" trgovaca mada proces čišćenja nije završio nego se čak pristupilo i kroz program "HSP Dom svih Pravaša" ubacivanju raznog ološa koji ne preza od izrugivanja našim tradicijskim vrijednostima. Notorni Tuđmanisti mrzitelji svih naših povjesnih vrijednosti danas u pijanom i žderačkom smislu određuju našu budućnost.

Odgovornost za takvo nešto ne snosi predsjednik nego najuži suradnici koji su ga navodili na ta riješenja al šira javnost za to ne znade.

Predsjednik Srb će biti možda zadnji pravaški lider ukoliko ne spoznamo opasan problem koji nam je za vratom.

Taj predsjednik kojeg biramo bit će nametnut,bit će nategnut,bit će ne pravaš nego hadezeovac,tuđmanist i tu vidim veliki problem te kraj HSP-a kakvog poznajemo!

Kad sve ovo prođe mnogi će razumjeti što sam htio reći ali će biti kasno.

Kad novoizabrani predsjednik posjeti grob najmlađeg Titovog generala na Mirogoju kao svojevremeno kvazi pravaš Tepeš te zaobiđe grob u Šestinama te se ne pokloni Ocu Domovine dr.Starčeviću, zaboravi Vitezove Paradžika i Kraljevića tada će mnogi pravaši žaliti za Danielom Srbom,gospodinom i izvornim pravašem!!

S poštovanjem,

Pravaš Denis Šešelj

Post je objavljen 14.09.2016. u 19:51 sati.