Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

7. sezona Europskih go-liga 2016/17.

>(Pandanet Go European Team Championship)Rujan je mjesec kada kreću natjecanja po ligama u Europskoj Go Federaciji. Ove zezone natjecanja se održavaju u četiri jakosne llige, od A do D.
One su raspoređene po jačini nacionalnih sastava i na kraju svake sezone pobjednici prelaze u jaču ligu, a poslijednji ispadaju u nižu, slabiju.
Pogledajmo sastave liga ove sezone.
Najjača A-liga:
Ukraine, Russia, France, Romania, Czechia, Germany, Serbia, Finland, Israel and Hungary.
Prve četiri reprezentacije na kraju igraju play-off za naslov Ekipnoga prvaka Europe kao uvertira Europskoga Kongresa, koji se 2017. igra u Turskoj. Svi susreti liga se igraju internetom na Panda Go Serveru sa izuzetkom spomenutoga play-offa.
Druga ili B-liga:
Sweden, Netherlands, Poland, Slovakia, United Kingdom, Austria, Italy, Belgium, Turkey, Denmark, Croatia and Switzerland.
Ova je liga u kojoj se i mi natjećemo. Trenutno je to najbrojnija liga, a to je posljedica postepenoga povećanja broja reprezentacija u ovom liga-sustavu.
Treća ili C-liga:
Spain, Norway, Lithuania, Bulgaria, Slovenia, South Africa and Iceland.
Četvrta ili D-liga:
Ireland, Portugal, Greece, Cyprus, Kazakhstan, Belarus and Georgia.
Do prošle sezone su postojale tri lige. Pred ovu sezonu su pristupile Bjelorusija i Gruzija, čime bi tadašnja C-liga narasla na 14. U odnosu na prethodne dvije, A sa 10 i B sa 13, bi to predstavljalo ligu sa puno kola igranja. Odlučeno je, da se prema rezultatima prošle sezone sastave dvije lige od po 7 reprezentacija. Novopridošle se uključuju u D-ligu.
Svi susreti se igraju internetom na Pandanet Go Serveru. Dani igranja su u pravilu utorci u večernjim satima.
Podatke možete naći n http://pandanet-igs.com/communities/euroteamchamps , a rasporede susreta linkom na naziv lige u desnom stupcu.
Naša reprezentacija kreće 20. rujna protiv reprezentacije Nizozemske.

bl. Muradenu

Post je objavljen 14.09.2016. u 16:21 sati.