Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/herctennis

Marketing

Musa dvostruki pobjednik u Njivicama

Završen je single turnir ˝Leda open 2016˝, koji se igrao na lokaciji TC Njivice u Širokom Brijegu. Sudjelovalo je 80 igrača u dvije kategorije iz čitave Hercegovine. U finalu kategorije -35, sastali su se Mostarci Igor Musa i Boris Medak. U neizvjesnom meču punom preokreta Slavio je Musa 4/6,7/6,10/6.
Do finala, u kategoriji +35, su se probili Dragan Marković iz Mostara i gore spomenuti Igor Musa. Za razliku od prethodnog finala, ovaj meč je bio lišen svake neizvjesnosti. Slavio je Musa rezultatom 6/1,6/2, te obranio prošlogodišnji naslov u ovoj kategoriji. Tako je po prvi put na tour-u jedan igrač postao apsolutni pobjednik jednog turnira, pobjedivši u obje kategorije.
Na turniru je prikazano nekoliko neizvjesnih mečeva te kvalitetan tenis što je publika, koja je u velikom broju svakodnevo nazočila mečevima, znala nagraditi pljeskom. Zbog velikog broja igrača, te nastupa pojedinaca u dvije kategorije, turnir je potrajao duže od planiranog termina. Nakon turnira upriličeno je proglašenje i dodjela vrijednih sportskih nagrada finalistima, a druženje je tradicionalno nastavljeno uz prigodnu večeru do kasno u noć.

Post je objavljen 12.09.2016. u 21:20 sati.