Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staroinovo

Marketing

Uz izbore


„A vitar puše“…

Prethodnih dana nisam razmišljala niti o izborima, niti o mogućim pobjednicima. Bila sam na moru, prvi put u životu u devetom mjesecu, pa sretna što me poslužilo vrijeme, što nisam „zaboravila“ plivati, što mi je ECOG 0, sva sam se pretvorila u sreću koju ničim nisam htjela kvariti. A misliti o politici u tom mom malom raju, bio bi čisti autogol.
No, od sinoć sam, eto, tek toliko, reda radi, komentirala… što usmeno, što porukama. Iz tih kontakata izdvajam ovaj SMS odgovor:

„YEP! Baš razmišljam, možda je dobro što je Hdz pobijedio pod uvjetom da je Plenković normalan, jer snažna normalna desnica će bolje smiriti ekstremnu, za razliku od ljevice sa krizom identiteta. Ja na slijedećim izborima pikiram na Pametno, ako se pokažu doista pametnima.“

Nasmijala sam se i odgovorila:

A ja do slijedećih izbora ( daj Bože zdravlja) ma kad oni bili, očekujem, uz obećano povećanje mirovina, da se revidiraju i mirovine nekim, ili ostalim „vojnim lekarima“, te im se vrati nepravedno oduzet prosjek primanja do '91. Čovječe, pa to su godine i godine u kojima ispada da se radilo za eksere, kako bi rekao naš narod.
zujo
(Oliver Dragojević , A VITAR PUŠE 1983)


Svima lijepi pozdrav!
wink


Post je objavljen 12.09.2016. u 14:47 sati.